Ahojte, je tu niekto kto uziva tie kvapky od Albertovej na chudnutie co o nich hovorila v telke? Potrebujem k tomu nejake informacie. Zacala som ich uzivat pred 2 tyzdnami. Zhodila som len nieco cez dve kila ale aj tak sa mi to zda divne lebo fakt som stravu nijako nezmenila a necvicim lebo ma bolia klby. Takze som sa trocha zlakla ci su tam neni nejake hormony alebo co. Ona mi ich nechcela dat lebo chcela najskor aby som sa liecila kedze mam aj nejake zdravotne tazkosti. Ale ja som na Slovensku len dva krat do roka vzdy na jeden mesiac nemam cas k nej chodit na kontroly takze som ju ukecala ze aby mi dala aspon jednu davku. Teraz mam dost strach co v tom vlastne je. Ked som si to preberala v lekarni som sa pytala lekarnicky ci su tam neni hormony povedala ze nie ale clovek nikdy nevie. Oni chcu vsetko vzdy predat tak nemusia povedat pravdu. Musim schudnut kvoli robote ale nechcela som nejake skodlive svinstva co ponukaju v reklamach. A teraz mam strach ci aj toto neni nieco take. Pysala som Albertovej mail uz v sobotu ked som sa odvazila ale doteraz som nedostala odpoved tak dost panikarim. Neviem ci to mam uzivat dalej alebo co.
Schudla som a teraz mam strach
Dve kilá za dva týždne sa mi zdá primerané. Čo viem Albertová žiadne hormóny nepoužíva. To by ti v lekárni určite povedali keby tam bol taký obsah.Myslím že sa obávaš zbytočne. Ale čo keby si začala troška aj športovať? Nemusia to byť náročné cviky. Neviem koľko vážiš ale kĺby ťa môžu bolieť aj z tej váhy.
Nikto taky tu neni?