Trigeľm - vase skusenosti - protiparazicna kura

Príspevok v téme: Trigeľm - vase skusenosti - protiparazicna kura
Melvi

Ahojte. Mam zdravotne problemy kvoli hormonalnej liecbe. Brala som ich na tazku formu akne uz roky. Ale objavili sa priznaky vselijakeho druhu,napriklad vysoky cholesterol,cukor, pravdaze nadvaha, zvysene leukocyty ,no a z coho doma šaleju je zvyseny fibrinogen-teda hyperfibrinogenémia. zevraj ma byt od 1,8 do 4,0 a ja mam 5.(pred pol rokom som mala 4,9) Pravdaze prve co mi vykricali do tvare lekari bolo vyberies si zivot alebo akne. Pravdaze nechcem prestat uzivat ihned, musim si najst nahradu a liecit si to akne ked sa zrazu vrati (ako vzdy po vysadeni antikoncepcie).Uz som skusala vselico a vselijake lieky,bola som viackrat liecena aj u koznej.no vzdy sa vratilo. Dostala som typ uplne sa odparazitovat a jest zasaditu stravu (asi uz donekonecna,neviem) Ma to byt Trigeľm a Lymfosan-E na čistenie krvi a lymfy. zevraj u mna by bolo naj aplikovat aspon 3 krat tuto kuru. Ma niekto skusenost s tymito? A pritomto procese sa ako mozem stravovat? Zhanam financiu na zabezpecenie tychto drahych vecí a + potom stravu (z coho mi je uz teraz zle,neznasam zeleninu a take veci,neviem ako sa da zvyknut nejest moje oblubene veci a len sa prizerat ako to jedia iní)

MataG

ptlo Problém nebol v produkte Trigelm ale v tom, že vám niekto veľmi zle poradil. Práve rady ľudí, ktorí tomu nerozumejú, len to predávajú, býva kameň úrazu. Trigelm sa má užívať 1 až 2 balenia ročne, práve preto, že ide o silný produkt. A ak sa vám po 2 balení stav nezlepšil, bolo jasné, že to nie je vhodné pre váš problém. Aj keby ste dostal na riešenie vášho problému antibiotika a namiesto jedného balenia by ste si zohnal 8 balení a všetky užíval, tak by vám to pravdepodobne zhoršilo zdravotný stav, ale chyba by nebola v tých antibiotikách, ale v tom, že ste sa nimi predávkoval. Následne by ste tvrdil, že tie konkrétne antibiotika sú zle. No bola by to pravda? Nebola, chyba by bola v nesprávnom použití. No zlé meno produktu by sa nespravodlivo šírilo. Ak vám niekto tvrdil, že aj keď zjete 9 balení tak sa vám nič nemôže stať, tak ho treba nahlásiť firme v česku, aby mu zakázali predávať.

ptlo

Před kůrou Trigelm - Paracleanse musím důrazně varovat! Mně byla doporučena na atopický ekzém, který měl zmizet údajně max. po 9 kůrách... No, vzal jsem jich 8. Samotný průběh kůr byl strašný, ale nejhorší je, že ekzém se naopak trvale zhoršil. Mám ho teď na větší ploše (i kde předtím nebyl), kůže je bolestivá, zadýchávám se, často jsem úplně vyčerpaný, deprese, začal jsem tloustnout. To všechno trvá po víc než 1 roce od poslední kůry a po víc než 2 letech od první kůry. Jsem v podstatně horším stavu než před začátkem kůr. Nevěřte tomu, že tyto čističe nemohou uškodit. Mohou, a dost výrazně!

vitavi

Nemusíš závidieť iným, čo pchajú do seba. Ich pohár sa tiež raz naplní a naozaj im nebude čo závidieť.

Fibrinogén a akné odstrániš tak, že prejdeš na rastlinnú stravu. Pri veľkej chuti na mäso si po čase dopraj kúsok ryby, ale až po zlepšení výsledkov.
Nijakým prípravkom nezískaš to, čo zo zeleniny a neobrusovaných obilnín. Nič ti nedodá toľko minerálov vo vyvážených pomeroch v kombinácii s vitamínmi, vlákninou, enzýmami a probiotikami. Nič ťa tak jemne, prirodzene a kvalitne dlhodobo neprečistí a nezregeneruje. Domáce zeleniny a kvasené zeleniny sa dajú upraviť veľmi chutne a pestro s použitím ochucovadiel a trošky kvalitného oleja. / v tvojom prípade olej až po 2-4 týždňoch/

Dôležité je vynechať všetky mliečne výrobky, mlieko a cukor.

Po čase, keď sa telom zbaví hlienov, tukov a kyselín, budeš sa cítiť sviežo a pocítiš príval energie.