Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zvracanie

teddy22

včera nezvracia a dnes znova zvracal a zjedol to ale zvracal granule , potom o č hodiny zltu penu, asi to bude granulami , pije normálne je hravý v pohode takže myslím že to bude granulami , uvarila som mu ryzu tak dufam že ju zje, ak sa to nezmení navstívim veterinára, dnes sa k nemu nemam ako dostat kedže ne je v nasej dedine a dost ma to znepokojuje

Slobodna

V našom prípade to bol nádor. Sono bruška sme žiaľ spravili už neskoro a celé roky sme tieto príznaky podceňovali a riešili odľahčovacou diétou.
Samozrejme, môže to byť banalita ale aj nemusí. No na to je tu veterinár aby to buď potvrdil alebo vyvrátil.

Deria

Slobodna, to ma prekvapuje, ze za tym moze byt nieco vazne. Ano, keby zvracal stale, je to ine. A co to bolo v tvojom pripade, ak sa smiem spytat? Lebo my nemame prvého psa a nepokladam za nic vynimocne, ked pes sem tam vyvrati zltu ci bielu penu. Tiez maju take skusenosti psickari, s ktorými sa stretam. A ak to je teda podrazdene crevo, tak to vlastne suvisi s travenim. Pokial viem, zaludocne stavy, ci kyselina moze tiez sposobovat vracanie tej peny.

Slobodna

Ak pes zvracia žltkavú penu nemá to s trávením nič spoločné - je podráždené črevo ak žerie trávu viac než je normálne (lebo každý pes občas žerie trávu - vláknina) tak sa pokúša niečoho zbaviť. Neberte to na ľahkú váhu. Tiež som si to roky hovorila, že to nič nie je, ale bolo.

Deria

No to su dobre spravy.:) Nasi psi tiez zvracaju taku zltkavu penu ale len obcas. Niekedy zjedia travu a potom ju vyvratia, tak si psi cistia zaludok. Len ma znepokojilo, ze tvoj uz treti den zvracia. Mozno ma tej kyseliny vela, mozno mu nieco nesadlo, tak, ako aj nam sa to stava a preto to dlhsie trvalo.

Ivka 1

Teddy nezľakni sa :) bude sa to sporadicky opakovať. Sú to nahromadené tráviace šťavy. Ak yorki neodmieta potravu, nepreháňa ho, sem-tam vyzvracia žlto-zelenú tekutinu nie je to na návštevu veterinára . V chovateľských potrebách sú dostať rôzne zmesi na úpravu trávenia. Nášmu yorkimu to dávame tiež a je v pohode.

Deria

Davaj mu teraz len kura a na celkom mäkko uvarenu ryzu, cize dietne, ziadne konzervy, ci granule! Obcas mu ponukni suchar, ak ma kyselinu, malo by mu to pomoct.

Deria

3 dni je uz vela, chod k veterinarovi. Ked je inac v pohode, moze mu robit problem aj kyselina ale o tom sa porozpravaj s vet.