Som vazne chora alebo potrebujem psychiatra?

Príspevok v téme: Som vazne chora alebo potrebujem psychiatra?
mathija

Ahoj vsetkym

Odmalicka mam problemy s uzlinami,prekonala som toxoplazmozu a mononukleozu a odvtedy mam asi 6 uzlin do 1 cm po stranach krku.Od januara mam pod sankou 2 cm uzlinu ktora sa zvacsi a boli pri zapale hrdla a podobne

Mam vsak velke obavy z rakoviny,moja priatelka zomrela na Hodgkina a ja sa odvtedy len trapim

Casto na mna pride stav v praci,ked sa zacnem velmi potit a cela sa vnutorne trasiem akoby od stresu.Myslite ze je to psychika alebo to ma suvis s uzlinou?

Som slobodna matka mam 28 staram sa o rocneho syna mam dve prace a taketo stavy mi velmi stazuju moje fungovanie

Dakujem za nazory

Wee

Kedze mavas od malicka problemi s uzlinami, nie je divu, ze ich budes mat aj v buducnosti. To potenie atd moze suvisiet so psychikou ale ak mas naozaj obavi ze to moze byt nieco vazne, prediskutuj to s doktormi a povedz im, ze coho sa obavas aby ta uistili ze to tak nie je alebo aby ta poslali na nejake vysetrenia ak by mali urcite pochybnosti. Vzdy je lepsie vediet co najviac o svojom zdr. stave inak budes mat zbytocne obavy a strach.

karolinka122

staras sa o rocneho syna a mas dve prace...no asi na syna moc casu nemas, staraju sa stari rodicia zrejme a ty zarabas...ak ti lekari nevedia pomoct skus nejaku alternativnu medicinu, precistit lymfaticky system, dobre su aj lymfaticke masaze, podpori lymfaticky obeh a rozpustia sa aj tie hrcky, treba to rozmasirovat a pravidelne chodit, vela pritom pit.

babetta741

Od januara ? Ziadny lekar, ziadne vysetrenia?
Kolko mas rokov?
Uzliny mozu po zapaloch zostat vacsie ale treba lekarovi povedat o tom poteni. meraj si aj teplotu.
Mozno o nic nejde ale takto sa to povedat neda.

klara19

myslim,že jedno ovplyvňuje druhé,ale v každom prípade,mala by si si niečo zabezpečiť na imunitu a podporu lymfatického systému