Dna a práca

Príspevok v téme: Dna a práca
tina1977

Zdravím
Mojmu manželovi zistili dnu ciže vysoku hladinu kyseliny močovej,potrebovala by som pomoc. Všetko možné som si preštudovala okolo toho no nikto nepíše o tom,že šofér z povolania ktorý celý týžden žije v kamione ako vie dodržat diétu,keby sa tu nasiel človek kamionista ktorý vie poradiť velmi by nám to pomohlo.
Dakujeme

tina1977

the Lord
podla teba hladanie na internete znamená,že clovek nechce potrebovala som rady čo znamená,že clovek chce podla mna

tina1977

Dakujem všetkým
mimochodom som sama kamionistka a presne viem ako to v kamione chodi,ja som tu nepotrebovala vysvetlovanie kde sa v mercedese nachádza chladnicka potrebovala som rady pripadne recepty s nizkym obsahom purinu ktoré možem dopredu uvarit a v kamione mu zohriat kedže jazdime vo dvojke. Chladničku v kamione mám dost velku a chodime iba na týždnovky čo znamená,že na vikend sme doma. Nič iné som nepotrebovala iba zopár rád čo sa týka diéty bez purinu. Zmena zamestnania nieje najlepši nápad,určite su recepty na jedlá s nizkym obsahom purinu,alebo pomazánky kedže salámy nemože. myslim,že som sa vyjadrila jasne a pochopitelne.
dakujem

embryo

Ahoj tina1977,

v kamione mam najazdenych par tisic kilometrov ako zavoznik, ked som bol mlady, krasny a mal som sen precestovat cely svet :-) (4 roky nazad)

Z mojej strany by som to nevidel vobec tragicky, kedze poznam moznosti "kuchtenia" v kamione...

potraviny: da sa zastavit v takmer kazdom vacsom obchode a nakupit si

skladovanie potravin: autochladnicka, pokial jazdieva v mercedese actros, tak ten mal zabudovanu chladnicku v priestore pod spodnou postelou :-)

varenie: kamionisti pouzivaju propan-butanove varice, do ktorych sa da kupit napln na kazdej vacsej pumpe, pocas sluzby je kamionista zo zakona nuteny dodrziavat pauzu (1x 45min po 4,5h jazdy, popripade sa to dalo rozdelit na dve pauzy - 15min a 30min), kamionisti si so sebou casto vozievali zavaraninove pohare, do ktorych im manzelky pripravili ich oblubene jedlo a len si to zohrievali... serizoznejsie kuchtenie prebiehalo vecer na parkoviskach, ked im skoncila jazda

neviem vsak, co vsetko obnasa dna a aka ma byt prisna dieta, ale myslim si, ze sa to da zvladnut dodrzat aj v kamione...

kto chce hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody ;-)

Slobodna

Iste pripravené jedlo aj po 2-3 dňoch v kamióne môžeme považovať ešte za zdravé. A ty buď diskutuj slušne alebo vôbec.

Slobodna

dna11 asi sa budeš tomu veľmi čudovať ale pri takom zamestnaní nemá veľa možností, povedala by som že žiadne, stravovať sa zdravo.