Lekár - prístup

Príspevok v téme: Lekár - prístup
tojefuk

Nech prídem s akýmkoľvek problémom k svojmu všeobecnému lekárovi, na všetko má jednu odpoveď - to je zo stresu, dajte si magnézium, to vám prejde.

Máte podobnú skúsenosť? Čo s takým lekárom? Nebýval taký, od istého času ako keby ho začarovali - proste mu je fuk, čo mu pacient hovorí, má túto jednu "mantru."

babetta741

Ci to nebude tym, ze doktor je agentom farmafiriem a snazi sa najst alebo naklamat zamienku na uzivanie liekov.

hanka9

Taketo „Krcmove staznosti“ neriesia nic a porusovatelia zakona sa len smeju nad nevzdelanostou, neschopnostou a nemohucnostou ludi, mlatiacich slamu naprazdno :-o)
-Skratka a jasne, pokial sa lekar sprava tak ako sa sprava, mas tisíc moznosti toto jeho podivne spravanie oznamit hoc aj anonymne na rozne organy a institucie pocnuc od riaditela nemocnice az po ministerstvo, pripadne aj dalej. Az tak moze dojst k naprave a poriadku, inak nie.
-P.s- zodpovedneho a poctiveho lekara treba chvalit a ctit, ale lekara podla tvojho opisu s takym spravanim treba jednoznacne oznamit, pretoze poslanie lekara, eticky kodex a zakony hovoria jasnou recou (precitaj si aspon toto) . Alebo je mozno chory a tak daj podnet na preskumanie jeho zdravotneho a psychickeho stavu.
www.lekom.sk
www.bozpo.sk
www.fmed.uniba.sk (pozri najmä § 4 ods.3)
-dalsie predpisy a zakony si dokazes vyguglit sam...

múza

toto mam aj ja so svojou lekarkou. Presne vo vsetkom len stres a stres a zla vyziva. A vysetrenia neurobi ziadne, pri bolesiach hrdla len antibiotika bez vyteru. Aj ked sa mi vyrazky pri tom vytvoria na tele tak hned len antibiotika ani vysetrenie krvi nic.

lekvár

Sú rôzni dedinský doktori. Jeden sa volá doktor Magnézium, druhý doktor Anopirin, tretí doktor Ibalgin. Zájdi si do mesta na slušnú kliniku.

5.5elsa

choď k inému doktorovi či doktorke ak ti povie to isté tak asi áno ,ale pravdepodobne ti povie niečo iné :)