Je nutné vyberať mandle? Klady verzus zápory

Príspevok v téme: Je nutné vyberať mandle? Klady verzus zápory
winki

Dobrý deň,

dnes mi na krčnom riešili hnisavý abses na mandli ľavej. Prvý krát za život (29 rokov). Nikdy som s mandľami problémy nemala. A teraz toto. Doktor povedal, že pravdepodobne mi tie mandle vyberie. A ja sa pýtam či je to naozaj nevyhnutné, nakoľko som čítala dosť veľa rôznych názorov na výber mandlí.

winki

Ahojte...takže na poslednej kontrole pred cca týždňom to bolo všetko ok...žiaden hnis.....samozrejme, že doktor mi povedal, že si mám určiť dátum na vybratie mandlí. Moje rozhodnutie je nasledovné......po vybratí druhého balenia antiboitík, ktoré mi skončilo včera nemám žiadne potiaže, obiednala som si doplnky na radu RNG.....začnem používať a uvidím čo bude. Ak sa mi to vráti.....do vtedy vybratie mandlí riešiť nechcem takto zásadne.

RNG

Pozrite cez Google.sk pod mojim, nickom na temu infekcie. Tam som dal nazory viaceruych lekarov, pre co su mnohe infekcie lekarmi bezne nesledovane a atb na ne su casto neucinne , ba dokonca ich podporuju. A mandle nie su primarny zdroj infekcii, ale kvapockova infekcia, ktora sa usadi v prinosnych dutinach, kde sa moze napriek roznym liekom brany ustne udrziavat aj dlhe mesiace a odtial s hlienami znova a znova nakazovat mandle, hrdlo, priedusky , pluca a dokonca sa moze najma v spanku pri kasli dostat cez Eustachovu trubicu do stredneho ucha, kde sa da extremne tazko znicit a sposobuje tinitus, vertigo a vestibularny syndrom u mnohych ludi, ked to spravne neadresujes.
Takze este raz, na odhlienenie je serrapaptaza, NAC a oreganovy olej, na znicenie nakaz v prinosnych dutinach najma roztok citricidalu, kvapkat 3 krat denne do nosa v leze, s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa dostal aj do celnych dutin.

vitavi

Pri abscese vylúč žinčicu a bryndzu a dočasne i ovocie, aby si vylúčila kombináciu nasýteného tuku s cukrom, ktoré sú hlavnou príčinou ich tvorby .

Abscesy majú i deti a staré babky...

winki

Inak toto je fakt na hlavu, človek sa snaží stravovať zdravo, vyberám si potraviny, papám kopu ovocia a zeleniny, kyslú kapustu, domácu žinčicu a bryndzu, bylinkové a zelené čaje,nefajčím, nepijem a teraz toto....

Maoam

winki, jasne, ze poznam :-)), tak ako aj skoro vsetky ostatne ATB, ktore jestvuju na trhu

ok, tak dober, tyzden pockat, kontrolna kultivacia a daj vediet

este nieco - ak mas oslabeny imunitny system, mozno by ti bodla kura Imunor-om, ak mas teda cas a chut zajst za imunologom, pomaha to aj na viralne infekcie, nielen bakterialne, mykoticke, vseobecne posilni imunitny system

Maoam

ok, je to lekar, ale davku by som neznizovala, celu palku az do konca, pri abscese je to potrebne, inak ti tam mozu perzistovat bakterie a hnis sa dotvori znova a mas to opät...