Bulimička

Príspevok v téme: Bulimička
no a tak....

Ahojte,Mám bulimiu už 3 mesiace.Chcem s tým naozaj veľmi.prestať a najmä kvôli tomuto: Mojej matke sa posťažovali moje kolegyne z práce že vyzerám jak chodiaca smrť a mama okamžite naklusala ku mne do bytu a pchala do mňa jedlo. Samozrejme že som to bežala všetko vygrcat. Mama mi to strašne vyčítala a aj plakala a ja som si uvedomila že s tým musím prestať ale nejde to! Čo ziem najviac do polhodiny vygrciam. Som z toho zúfalá! Prosím pomôžte! :( Ako sa mám zbaviť toho dáviaceho reflexu? Čo mám začať jedávať? Ako často mám jesť?
ZA KOMENTÁRE VEĽMI ĎAKUJEM :)

LadyOpium

ja mam tiez vycitky ale ne koli mame ja ju nenavidim znicila ma...preto chcem umriet ale nechcem aby o tom vedela az ked bude po vsetkom a budem v marnici...preto nechcem s nou byvat...zatial budem zit normalne studovat a chodit do prace atd. az kym sa nedo.ebem bulimiou na smrt a kym neumriem...potom v liste na rozlucku bude vsetko...ked budem leziaca ten list napisem a necham ho u seba na viditelnom mieste a vsetko jej tam vysvetlim...pretoze ked som sa pokusila zabit inymi sposobmi a bolo ich teda pozehnane vzdy som trpela a mrte...preto to chcem urobit tak ze jednoducho umriem od hladu a na traviace problemy spojene s bulimiou...napriklad rozpad pecene...a zlyhanie organov

hlp3

Ahoj, sice este nie som dospela, no bulimiu mam uz skoro 2 roky. A vies co? Nikdy v zivote som necitila tolko beznadeje. A cim dlhsie to je, tym viac si prajem aby moj koniec uz nebol tak daleko. Naozaj najhorsie je to s rodinou, vidim ako som im ublizila, boja sa, ze zomriem, vidim ako mi uz v nicom nedoveruju a preto mam pocit, ze ma nemaju radi. No na vine som ja a viem to. Vies co? Ked som bola este len na 3 mesiacoch, urcite by to nebolo este take tazke prestat. Ver mi cim dlhsie, tym tazsie. Ak mas rada mamu, tak si povedz, ze to spravis kvoli nej, nie kvoli sebe, ze jej nechces ublizit tak ako ja mojej, ze ju nechces klamat, lebo nechces stratit jej doveru.