Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moze mi hyrenie tak skodit?

Príspevok v téme: Moze mi hyrenie tak skodit?
drack

ahojte, moj problem spociva v hore spomenutom, kedysi som zvladol pomerne dost akcii, na druhy den mala opica a bol som ok, teraz je to hrozne, nechodim moc casto, nepijem vela, ale aj tak rano uplne rozbity, bolest chrbta, paranoje, kontroluje si pulz, pocit na odpadnutie, skusal som parkrat si vypit a vzdy to iste na druhy den...odvtedy uz radsej sedim pri kofolke a idem skoro domov, myslite ze telu zrazu tak skodi alkohol alebo to je psychika ? nevravim ze som alkac ale obcas by som rad zasiel niekam von sa zabavit, ale za takeho stavy mi to ozaj nestoji, rozmyslal som aj ci nemam nejaku chorobu, ale to neviem, odkedy som nevypil ani kvapku, nemal cigaretu je mi fajn a vsetko v pohode zvladam...co myslite?

0vecka

hmm podla mna vekom ja som tiez volakedy vypil tak do liter tvrdeho za vecer v pohode som sa bavil a potom som sa vyspal a okolo obeda som bol trosku vysuseny ale bezproblemov na nohach... ale po 25 to uz vyzera tak ze si dam 6 piv a rano ma boli hlava :)

rhea

..mozo je to tym, ze si uz telo jednoducho odvyklo, ked si uz nechodil tak casto a teraz to proste horsie znasas... alebo je to jednoducho vekom, neviem kolko mas... ved si vypi, ale rozbijat sa nemusis...