Klinika IEM - skúsenosti

Anna 99

Ahojte

Chcela by som sa tiez podielat so osobnou skusenostou s pani Lekarkou Hluchanovou.
Bola som na vpychnutie Botoxu celo a oblast brady, musim povedat ze som tak sklamana, Brada mi taha uz po 5.dni, ked sa usmejem, vyzeram ako postihnuta, a obocie mam jedno vysie a druhe nizsie. Som zhrozena a neviem ako to mam teraz riesit, nie som si ista ci je mozne opät pychanie a korrekcia tychto nepodarenych krokov. Za tolke peniaze som ocakavala professionalny vykon, nikomu neodporucam.

Petra888

Ja som po precitani xy recenzie IEM nezvolila, aj ked sa hovori, ze ludia pozitivne skusenosti skor nepisu, no tie negativnu pisu vzdy. Ide vsak o moje telo, takze bolo bezpredmetne ist nieco co i len malinko riskovat. Dostala som odporucanie na Exteticku kliniku KAMALA v Ziline, kde som nakoniec aj cestovala (z Bratislavy) a nelutujem. Priestory, odvedena profi praca, cena, no najma naozaj top pristup.. vsade kde chodim si ich neviem vynachvalit, odporucam kontaktovat aj ich a az potom sa rozhodnut.

kruhacka

Ahojte, pred rokom som absolvovala zakrok u Dr.Pallovej. Isla som na vypln KH pd ocami. V cakarni to prebiehalo standardne. Samozrejme sklz viac ako hodinu ma uz nerozhodil. Zacala samotna aplikacia bez lokalneho umrtvenia, co je pre oci dost podstatne ju podat, pretoze je tam najjemnejsia koza. Hovorim si, vsak je to doktorka, mala by to vediet a minimalne mi to ponuknut. Nic sa nestalo. Velmi bolestivo a rychlo mi bola aplikovana vypln s tym, ze musi mi dat este viac KH a samozrejme v strese a bolesti som podvolila, co mi ine zostalo, ked mi ihlu drzala pri tvari. V priebehu aplikacie som vedela, ze to nie je dobre, mala som zly pocit a velke bolesti. Musela som si ist lahnut, a ako som sa pozrela do zrkadla, skoro som odpadla. Zacinajuce modriny asi 5 cm pod ocami a strasna bolest. Na to mi povedala, aby som si kupila repik a heparoid. Odchadzala som totalne rozklepana a bolava.
Modriny ako po operacii spodnych viecok mi trvali 2 tyzdne. Nie jedna mala modrinka, cele som to mala zliate v jednej obrovskej modrine. A musim povedat, ze pod pravym okom mi zostal opuch po ROKU!!!!. Kdesi v odbornom clanku som citala, ze sa to ojedinele moze stat, ze kyselina presvita(vplyvom zlej aplikacie) a zrejme mi tam nieco porusila, preto obcas mam pripuchnutu cast po pravym okom. Jej pristup nezodpoveda stavu, akym sa prezentuje.
Samozrejme, ked ma presiel hnev a zufalost, tak som jej poslala par fotiek, ako som dopadla. Na to mi napisala, ze ju to mrzi. Ale ze ona urobila najlepsie, co mohla. Ja som sa jej snazila dovolat, ze teda zakrok reklamujem a ze mi pokazila vzhlad pod pravym okom. Dotera mam zvysenu slzivost a bolest , pichanie v ociach, co samozrejme nechadzem na jej chcrbat, len to odvtedy badam. Ale je to marna snaha, neviem, ako dalej.
Teraz, ked o tom pisem, mi zviera zaludok a nie je mi dobre.
JA osobne by som k Dr.Pallovej nesla ani na znamienko. Berie svoju pracu prilis komercne a citit z jej pristupu, ze jej ide hlavne o peniaze, ktore su neadekvatne jej vysledkom, Samozrejme, je ine ako sa prezentuje na webe a v mediach a znama osobnost toto nikdy verejne nepovie, to je snad kazdemu jasne. Je urcite vela sikovnich doktorov, ktori su mozno aj sikovnejsi ako ona a hlavne, maju ludsky pristup. A aj o to by malo v estetickej dermatologii ist.

Mia888

Dr. Lukáčovú môžem len odporučiť, veľmi príjemná , bola som na zdvihnutí kútikov kyselinou hyaluron. kvalitne odvedená práca. Chodila som k nej do IEM, potom mala už Miniclinic v Grobe.

bubibubi

a kolko prosim ta vydrží približne crystal? ja som mala princess filter a vydržal asi tak 4mesiace...cize o ničom

cicush

Ja som platila 179,-€ vrátane kyseliny (Cristal Lips)a práce. Robila mi to šikovná Dr. Pápayová. Pravdaže prirodzený tvar, žiadna kačica. Pozri sa na ich stránku:www.prvaesteticka.sk

bubibubi

a mozem sa spytat dávaš si tam robit pery? ake maju ceny za 1ml a akú hyalurunovu pouzivaju? si spokojná? tvar pier prirodzeny? ďakujem :)

cicush

Nechápem načo toľko platíte, ja chodím do DS do Prvej estetickej, tam vás napichajú za polovičné ceny. Spiatočný lístok z BA je za 4€ a je to hneď pri stanici.

bubibubi

m8:
ahoj prosim ta ja som sem pred týždňom písala tému na Miniclinic ze ci ma niekto skusenosti a nikto sa mi velmi neozval
prosim ta bola si u nej? aká je? milá a vypočuje si ta ako pacienta a rešpektuje co chces? chcem ist na kyselinu hyaluronovu mam velmi úzke pery ale nechcem vyzerať jak kacer, nemáš nahodou skúsenosť s perami?
a este zdá sa mi ze tam maju v podtstane lacný cennik je v tom hacik niekde?