Čau...mam skoro 20 rokov a som strašny smoliar....čo chitim sa mi ajked nie mojou vinou podari zničiť aebo si to odpikam ja....každa ženska ktoru som mal ma nechala...nemam pracu a ajked som si ju našiel tak 2x som bol podvedeny a neostal som žiadne peniaze....skušal som si vsadiť ale ani to mi nevišlo....nikoho som nezabil...ani nepodviedol a snažim sa byť četny a pravodlivi a ajtak mi nič nevichadza každy ma len podrazi a viužije:-( ajked je to priatel/ka....ja neviem či je chyba vomne alebo v mojom okoli ale chcem to zmaniť...už neviem čo s tím asi by som mal na tie podvody a lži preisť tiež...alebo nie?????
Psychicky na dne
Pre Miso789111.
Napíš mi na mail study@centrum.sk Možno Ti viem poradiť.
Ahoj Miso789111
Podľa mňa tento problém prameni z nedokonalosti ľudí a nevole Boha.
Raz som pocul peknú myslienku, že pokiaľ Boh existuje a ma nekonečnú moc a len sa divá na to, ako sa dobrým činom nedari a zároveň ako sa podlym činom dari, tak je to veľmi zaujímavý Boh.
Mnoho ľudí co tohto sveta neprislo hamzit ma casto prd..Kdezto kariérni ľudia majú skrze mrtvoly všetko.
Lenže Boh ma všetkých rad..a tam je ta veeeeeeelmi úzka (pre mňa nepochopitelna) hranica medzi tým, co si vezmeš a Bozou volou.
Fakt castokrat mi príde akoby Boh trapil dobrých ľudí a nechaval rozkvytat samozvancov. A potom po smrti tela oddeli duše tých čo siria nenávisť. To je ale hovno platne pre tých ľudí co zostali na Zemi.
A zároveň Boh toho rozhodne veľa nenahovori. Takze Boh stvoril svet kde je obrovsky tolerovana nenávisť ale zároveň nemame návod ani cestu ani zmysel........aj dnes som na to citál zen, že mních, co máme robiť aby sme žili zbozne? Neviem a ani vedieť nechcem, je to tak oveľa jednoduchšie.
Prosto Boh neni taký ako si myslime. A to vytvára rozkol medzi tým, akoby to malo byt a tým, co je.
Ale je to smutne..vela som od Boha získal...ale na druhej strane som veľa získal aj keď som ho prestál nasledovať.
Ale nemyslim si, zeby tento svet bolo dobro. Skôr si myslím, že Zem je jing-jang. Na zemi bolo a je obrovske množstvo nepravia. Ale ono si stavu spomenúť keď Boh poslal na Zem svojho syna aby ucíl o svete a ako tu žil. Ľudia sa s nim hadali, robili mu zle, zabili ho. Myslím že od nás ľudí by bolo naivné od Boha očakávať viac.
Cely problém spočíva v tom, že Boh svoju moc používa najviac v nebi. Na Zemi nechal slobodnu volu ľuďom. A to je podľa mňa obrovska chyba takýto prístup. Aby sa dobri ľudia 100rokov trapili na Zemi medzi trolmi aby žili potom nekonecne dlho v nebi, mi príde ako obrovska daň za život.