lubi dvoch

kaloman

ono ja nevravim ze nema pravdu v tych vycitkach, ja tiez nie som idealny ale podla mna to staci povedat raz a nie pri kazdej moznej situacii a potom este obratit proti mne ze sa stale hadame. neviem, ono ked aj teraz volame tak vravi o nas v buducom case ze sa raz vezmeme a tak, ale na druhej strane je ku mne taka akoby som jej nieco spravil. co sa tyka toho chalana tak slubila ze sa mu bude vyhybat a zatial jej este stale verim. nechcem ju stratit ale tiez mam svoju hrdost. ale aj cez to vsetko verim ze bude dobre

Soraja

no mne byvaly vycital tiez vsetko teraz z odstupom casu som rada ze to skoncilo, a viem ze bol obycajny hajzel. Ked mozem hovorit za seba, ziadny cas by som jej nedavala, nech s arozhodne hned, bud ta miluje a chce byt s tebou,alebo chce byt s nim, to nie je na rozmyslanie a cm dlhsie rozmysla, tym vaic sa do toho zamota, musi vediet co citi a ci chce byt s tebou alebo s nim. Je to krute,ale myslim, ze nema preavo ti ublizovat. A nerozhodne sa pokial "nevyskusa "aj toho druheho. CHces toto riskovat? Viem asi ju riadne lubis, ale nikto nema pravo ti ublizovat. Stava sa ze sa zalubi neikto do ineho cloveka,ale vtedy by sa s tym dotycnym mal rozist.
Ale pisem len z mojej osobnej skusenosti. Keby sa to mne stalo teraz, cas by som nedavala urcite, lebo nic to nevyriesi. Ja mam priatela 2 roky a nevravim, ze sa mi pocas tych dvoch rokoch nikto nezapacil,ale nebola to alska, to je prirodzene, ze ta ocari niekto iny. Ved aj pocas manzelstva sa to iste stane, nie je mozne,aby si pocas zvysneho zivota nstretol cloveka, ktory sa ti zapaci, to ej normalne,a le myslim, ze ak lubis, tak zostanes pri tom koho lubis a nevymyslas. Drzim ti palceky, nech to dopadne ako chces ty.

Soraja

no mne byvaly vycital tiez vsetko teraz z odstupom casu som rada ze to skoncilo, a viem ze bol obycajny hajzel. Ked mozem hovorit za seba, ziadny cas by som jej nedavala, nech s arozhodne hned, bud ta miluje a chce byt s tebou,alebo chce byt s nim, to nie je na rozmyslanie a cm dlhsie rozmysla, tym vaic sa do toho zamota, musi vediet co citi a ci chce byt s tebou alebo s nim. Je to krute,ale myslim, ze nema preavo ti ublizovat. A nerozhodne sa pokial "nevyskusa "aj toho druheho. CHces toto riskovat? Viem asi ju riadne lubis, ale nikto nema pravo ti ublizovat. Stava sa ze sa zalubi neikto do ineho cloveka,ale vtedy by sa s tym dotycnym mal rozist.
Ale pisem len z mojej osobnej skusenosti. Keby sa to mne stalo teraz, cas by som nedavala urcite, lebo nic to nevyriesi. Ja mam priatela 2 roky a nevravim, ze sa mi pocas tych dvoch rokoch nikto nezapacil,ale nebola to alska, to je prirodzene, ze ta ocari niekto iny. Ved aj pocas manzelstva sa to iste stane, nie je mozne,aby si pocas zvysneho zivota nstretol cloveka, ktory sa ti zapaci, to ej normalne,a le myslim, ze ak lubis, tak zostanes pri tom koho lubis a nevymyslas. Drzim ti palceky, nech to dopadne ako chces ty.

kaloman

Soraja presne v niecom podobnom sa nachadzame akurat to nenazvala pauza ale cas...dohodli sme sa ze si nebudeme ani volat radsej chvilku ale volali sme, teda ona mi zavolala a v kazdej moznej situacii mi vycitala daco z minulosti...neviem co si mam mysliet naco mi velo ked mi potom len vycita vsetko

Soraja

kaloman ja som mala taku istu skusenost s byvalym, dokonca sa so mnou rozisiel, teda dal si "pauzu" a povedal ze chce vyskusat nieco ine, nove, ale vraj ma lubi aj tak. bola to kravina a ja som ho lubila a co neurobi zalubeny clovek? Ries to hned, lebo moze byt neskoro. Tvoja babenka je len ocarena niekym inym, je to pre nu nieco nove, podla mna to laska nebude, ked ti to este sama povedala? asi ta fakt lubi, no netlac na nu hlavne sa s nou zhovaraj,spytaj sa jej co chce, nezavidim ti tuto situaciu,tazko sa to riesi. POvedz jej ako s acitis a vsetko, uvidis co ona na to, ja len dufam, ze zostane s tebou, ved ked uz ste spolu rok,asi vam je spolu dobre. Drzim palceky:-)

kaloman

bo nie som 2x nadseny zo situacie v ktorej sa nachadzam, a tak by som rad poprosil ludi nech prispievaju len k veci a bez zbytocnej ironie. vdaka

katty19

kaloman, dnes som taká zavalená prácou, zdá sa mi, že je to možné, myslím, že som už o niečom takom čítala, áno, myslím, že dá sa milovať jedného; usmej sa, moj pekný, teraz sa usmej:))