dnes mi priatelka oznamila ze sa zalubila do jedneho chalana a teraz nas lubi dvoch. vravi ze s nim nic nemala, ze chce na neho zabudnut a byt so mnou, ale ja vobec neviem ako mam na to reagovat. vedel by mi niekto poradit s podobnymi skusenostami?
lubi dvoch
man urcite by si inak reagoval, keby si bol v tej situacii a osobne by s ata to tykalo. Ja som v podobnej bola a ver, ze by si sa urcite o tvoju milu nedelil
Soraja.Asi máš pravdu, nechcelo by sa mi deliť s niekym o moju milú ale keby mi povedala, že by bola šťastná mať dvoch, možno by som sa riadil heslo, že láska je slepá a doprial by som jej to.Lenže teraz tvrdím toto ale keby som bol v takej situácii možno by som konal inak a radšej by som ju opustil.Ťažko povedať čo by bolo ak by bolo.
ahoj koloman,podľa mňa by bolo najlepšie nechať jej čas, nech si uvedomí čo chce, za kým ju srdce viac ťahá...je normálne že človeka upúta niekto iný...ak sa preňho rozhodne, je jasné že ste si neboli súdení a ak dá prednosť niekomu druhému, načo ju nasilu držať pri sebe?aj tak to už podľa mňa nebude také ako predtým. Ak sa dvaja ľúbia, tak ani jedného z nich nenapadne dať prednosť niekomu inému. Prichádzajú nové veci, pokušenia.....ale treba si uvedomiť, kto pri mne stojí v dobrom aj v zlom?utčite nie ten lákavý človek s ktorým flirtujem, ale človek s ktorým chodím...a ktorý už pre mňa nie je až taký príťažlivý, nový, fascinujúci ....ale má ma rád. Ak si napriek týmto veciam tvoja priateľka vyberie toho druhého,nechaj ju ísť....a počkaj si na tú pravú...
man ja si nemyslím, ze by jej to mal dopriat. Ona sa nepozera na jeho city a on jej ma davat este prilezitost, aby bola s inym? Pochyxbujem, ze keby to tebe urobi priatelka, ktoru by si lubil, ze by si to urobil. Viem o com hovorim, to by si ju potom v skutocnosti nelubil. Ved by sa chlapec utrapil. Ked niekoho lubis, tak urcite nechces aby bol s inym, ved to je normalne. Clovek s apredsa nebude delit o toho, koho miluje, ak hej, nie je to laska.
Keď ju lúbiš, tak sa jej nevzdaj a navrhni jej nech ťa s tým novým fešákom zoznámi.A stretávajte sa všetci traja.Aspoň si zväčšíte sexuálne obzory.Obohatíte a spestríte si život.Podľa mňa je normálne keď tvoja priateľka chce dvoch mužov.Je to úplne normálna vec.Tak jej to dopraj keď ju lúbiš.
maťa no mne chybaju tiez pekne slova, ono ti chlapi si neuvedomuju, ze my sme citlive stvorenia a ked nam povedia nieco pekne aj 100x za den, tak to mozme pocuvat aj cely zivot. Vycitku vedia povedat aj 10x za den,ale pekne nic. No je to s nimi tazke. To ja mojmu ked vycitam, ze ani nepovie, ze som pekna, ked 2 hodiny stojim pred zdkadlom a snazim sa pre neho super vyzerat, on mi povie vzdy" ved si pekna, to je automaticke. NO ide ma z toho porazit, pritom ja ho zvyknem pochvalit za hocijaku malickost, ono potom clovek nema ani snahu nieco pre toho druheho robit, lebop ked nieco urobis zle, tak ti to na oci vyhodi a ked nieco urobis dobre, tak ani necekne. Toto mi strasne vadi. No myslela som, ze len ja mam takyto problem:-)
ako ja na tvojom mieste tiez si nedam zobrat niekoho na kom mi zalezi...... neopustala by som, ani neprerusovala, nepochopila som z tvojho kratuckeho odseku ze ci ste spolu dlho.... alebo ze ci jej veris natolko ze zostanes s nou...... ale ked sa ti uz priznala tak je to znak toho ze jej nie je jedno co s vami bude..... ze chce mat buducnost s tebou.....! ale tak to zober ze aj tebe sa urcite pacia ine dievcata... ved urcite sa pozries za inou, a mozno ze to bol aj jej pripad, len take pobluznenie a ved ani s nim nic nemala tak sa nemas coho bat, ma ta naisto rada........ kazdy urcite potrebuje vo vztahu nejake vzruso ktore neprekroci hranicu unostnosti a vernosti..... takze vela stastia, aby si sa dobre a spravne rozhodol :)
kaloman ako neviem ze kolko mas rokov a ako dlho trval váš vztah, ale urcite by si mal mat stanovene nejake prioriti ktore od vasho vztahu ocakavas. Urcite vies ze co chces a mala by to vediet aj tvoja partnerka a ked to tak nieje mate vacsi problem. Od tvojej priatelky je to dost velky podraz ze ti nieco take mohla spravit, a mala by ti urcite povedat aj dovod preco to spravila. Ako koloman ked si mlady a vas vztah netrvá dlho tak ti nato poviem iba to aby si nebol blazon a netrapil sa kvoli tomu a hladal si niekoho iného. Hoci viem ze prestat sa trápit je velmi tazke ale urcite sa to dá. Tak sa dobre rozmysli ci sa ti oplatí byt s nou dalej ale garantujem ti ze to uz nebude take ako predtým. Vela stastia
moj nazor je, ze vzdy musis mat jedneho/jednu aspon o kusocek radsej, co sa skorej ci nesqor ukaze dost velkym rozdielom a pocitia to vsetci traja, (alebo styria??!heh):
moznosti::
a)pokusit sa ziskat ju na svoju stranu, predstavivosti sa medze nekladu
b)ignoracia nastoleneho problemu
c)tvarit sa poskodene a ukoncit to (co moze byt vlastne fingovany bot a))..vela stastia, nic ine ti neostava, hl. sa nenechaj tahat za nos..radsej za nieco ine ;)
To Soraja: aj ja som chlap a mam fajn babenku, ale niekedy by som fakt dal prednost znovuocareniu niekym inym, to take pychanie v zaludku, (ne)vinne pohlady, tuzba po nepoznanom, neistota, ale mam ju rad a neviem si to bez nej predstavit..avsak...;))) teraz som si pekne zavaril, ked si to precita..drzte palcek nech nebeha z valcekom po kuchyni;)
soraja:
keď som čítala tvoj príspevok, ako keby si mi hovorila z duše! Viem, že vyzerám dobre, že nie som žiadna špata, nechcem pôsobiť namyslene, ale veď na svete je veeeľmi veľa pekných dievčat. Poviem ti, že som už dávno nepočula, že by mi môj priateľ povedal, že si pekná alebo dobre vyzeráš a predtým bol úplne hotový aj keď som mala na sebe tričko a tepláky. Ja nie som naivná a viem, že každý vzťah sa po čase zmení, ale chýbajú mi občas pekné slová.