Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som BI?

Príspevok v téme: Som BI?
Luminex333

Ahojte,urcite to tu niekde bolo rozoberane len nechce sa mi to skor hladat .... Prejdem teda k teme :) No mam 21 rokov a mam priatelku uz 2 roky a vsetko super sex aj vsetko ostatne a aj zeny sa mi pacia pozeram sa na nich a su proste mnam to poznate :D Ale niekedy dostanem chut fajcit penis a mozno dostat trosku ale bozavat by som sa nechcel z chlapom to mi pride nechutne tak isto ako jeho tvar proste iba od hlavy dole ma to rajcuje ale ked sa spravim pride mi to nechutne,ani z kamaratov ani na ulici som nikdy nevidel chlapa ktory by sa mi pacil a povedal by som si stebou to chcem :D Je to zvlastne ....

khalea

radšej než si honiť ocas cez skype a čumieť pri tom na druhý bez akejkoľvek hodnoty tú energiu vlož do toho, aby si s priateľkou nachádzal stále skvelé extázy a nezaoberal sa hlúposťami :)
aj ja som mimo z toho, keď vidím ženské v péčku, ale nevedela by som to urobiť. ak som nezistila už v piatich rokoch, že som inak orientovaná, tak verím tomu, že by moje pochybnosti boli len nedostatkom niečoho podstatnejšieho :)

kokos

ja som este nikdy netriekal tak ako ked ma prvy krat chalan spravyl!uz to nechaj tak,lebo teciem uz len ked nato pomyslim:)

kokos

ano mal som uz a priamu skusenost.bolo to ozaj jedinecne,ale ked ze som Bi,tak ma nadalej pritahuje aj priatelka!!!zato som Ti poradil ten skype,a uvydis ci stvrdnes alebo nie:) tiez sa my hnusi pozkavat sa s chalanom,ale jeden druhemu vyhonit je bombove;)

Luminex33

Dobre skusim ale myslel som realne ci si nieco mal z muzom a ci potom keby ze to skusim ma prestanu pritahovat zeny .... A aj tebe sa hnusi tvar a proste sa ti paci od hlavy dole telo ?

kokos

ano skusal som to uz.a velmi ma to vzrusovalo,a aj vzrusuje!cez skype spolu honkat zas neni podvod poldla mna...ja to do dnes rad uzyvam.mal by si to skusit!!!!

Luminex333

Ahoj,hmm zahimave a ty si to uz robil z niekym ? Ja sa bojim ze ked nieco skusim sa mi to zapaci a uz nebudem chceit priatelku :/ a taktez nechcem skusat kym ju mam lebo by to bolo podjebavanie :D

kokos

ahoj.tak si s tym tak isto ako aj ja.tiez mam priatelku uz 6.rok. skus najpr.cez skype onanovat spolu s niekym a uvydis.podla mna sa Ti to bube pacit,a velmi..;)