Ahojte,urcite to tu niekde bolo rozoberane len nechce sa mi to skor hladat .... Prejdem teda k teme :) No mam 21 rokov a mam priatelku uz 2 roky a vsetko super sex aj vsetko ostatne a aj zeny sa mi pacia pozeram sa na nich a su proste mnam to poznate :D Ale niekedy dostanem chut fajcit penis a mozno dostat trosku ale bozavat by som sa nechcel z chlapom to mi pride nechutne tak isto ako jeho tvar proste iba od hlavy dole ma to rajcuje ale ked sa spravim pride mi to nechutne,ani z kamaratov ani na ulici som nikdy nevidel chlapa ktory by sa mi pacil a povedal by som si stebou to chcem :D Je to zvlastne ....
Som BI?
radšej než si honiť ocas cez skype a čumieť pri tom na druhý bez akejkoľvek hodnoty tú energiu vlož do toho, aby si s priateľkou nachádzal stále skvelé extázy a nezaoberal sa hlúposťami :)
aj ja som mimo z toho, keď vidím ženské v péčku, ale nevedela by som to urobiť. ak som nezistila už v piatich rokoch, že som inak orientovaná, tak verím tomu, že by moje pochybnosti boli len nedostatkom niečoho podstatnejšieho :)
ja som este nikdy netriekal tak ako ked ma prvy krat chalan spravyl!uz to nechaj tak,lebo teciem uz len ked nato pomyslim:)
Tak podla mna stvrdnem lebo z Gifka dobreho tiez.No ved uvidim ci sem este niekto nieco napise :)
ano mal som uz a priamu skusenost.bolo to ozaj jedinecne,ale ked ze som Bi,tak ma nadalej pritahuje aj priatelka!!!zato som Ti poradil ten skype,a uvydis ci stvrdnes alebo nie:) tiez sa my hnusi pozkavat sa s chalanom,ale jeden druhemu vyhonit je bombove;)
Dobre skusim ale myslel som realne ci si nieco mal z muzom a ci potom keby ze to skusim ma prestanu pritahovat zeny .... A aj tebe sa hnusi tvar a proste sa ti paci od hlavy dole telo ?
ano skusal som to uz.a velmi ma to vzrusovalo,a aj vzrusuje!cez skype spolu honkat zas neni podvod poldla mna...ja to do dnes rad uzyvam.mal by si to skusit!!!!
Ahoj,hmm zahimave a ty si to uz robil z niekym ? Ja sa bojim ze ked nieco skusim sa mi to zapaci a uz nebudem chceit priatelku :/ a taktez nechcem skusat kym ju mam lebo by to bolo podjebavanie :D
ahoj.tak si s tym tak isto ako aj ja.tiez mam priatelku uz 6.rok. skus najpr.cez skype onanovat spolu s niekym a uvydis.podla mna sa Ti to bube pacit,a velmi..;)