Ahoj všetci,
našla som nejaké informácie o zelenom čaji a jeho účinkoch cvicenie.eu
Momentálne čakám kým mi príde lebo som sa ho rozhodla vyskúšať. Bola by som rada ak by sa niekto vyjadril kto ho už skúsil a či naozaj dodá energiu prípadne či sa popri ňom lepšie chudne. ˇVdaka za reakcie
Učinky zeleneho čaju
no...ono fakt na chudnutie nic nepotrebujes. aj ludia, co cvicia, niekedy prijimaju privela doplnkov stravy. v skutocnosti ti staci len dobry protein. ale v zasade 80% uspechu je strava, cvicenie zvysok. ta disciplina je to najtazsie, ale da sa to....
To mi je jasne, ze sa kalorii musime zbavit, uz som sa ich zbavila hodne :) Ten napoj obsahuje len zanedbatelnych 25 kalorii.
fitmonka, vyskumy nepotvrdili zlepsenu kvalitu zdravia pri zvysenom prijme antioxidantov. telo si ich berie vtedy, ked ich potrebuje. nie ked si ich do tela neustale ladujeme. na chudnutie netreba nic, len mat na pamati, ze vydaj nasej energie musi byt vyssi nez prijem. preto povzbudzovace niekedy vhodne nie su - naco dodavat telu kalorie, ked sa ich v skutocnosti potrebujeme zbavit? skratky k chudnutiu lepsie vysledky vacsinou neprinasaju. len navonok vacsie pohodlie. ale v komfortnej zone sa zazraky nedeju ;-)
Janka, aj cvicis ? Zeleny caj ti moze trosku pomoct schudnut, kedze obsahuje dost antioxidantov a hlavne pri cviceni ti moze pomoct trosku zvysit energiu a k lepsim vykonom. Ale ked uz cvicis, tak su ovela lepsie moznosti ako zvysit energiu a pomoct ku chudnutiu, pozri napr. na napoj Blue energy na facebooku - bhip slovensko.
Ten obsahuje aj zeleny caj, Guaranu, Acai, zensen, aloe vera, atd... A vela vitaminov, mineralov a aminokyselin. Je vyborny ku cviceniu a pomoze pri chudnuti ovela lepsie ako caj
ziadne potraviny vratane cajov nemaju liecive ucinky. Su prilis slabo koncentrovane. Si predstavte, co by robilo s ludksym telom kazde jedno jedlo, co zjete, ktore ma raz take, raz onake ucinky. Strava podporuje, ale nelieci. A uz vobec caj nesposobi chudnutie. Ved to ide proti fyzike. Zakladom je, ak clovek chce schudnut, prijat menej kalorii nez je ich vydaj. Nic ine nefunguje.
Caj ako caj.