Čo je zlé na tom, keď chce dievča po svojom chlapcovi, aby jej poslal nahé fotky? Áno, možno sa dočkám, že mi ich pošle, nedávno mi páru poslal, ale keď som chcela dnes znovu tak vraj toto chlapci nerobia a hociktorý by ma poslal do ****. Trošku tomu nerozumiem. To som naozaj divná ja, že chcem pár fotiek??? Ešte k tomu, keď je 1300 KM preč už skoro 2 týždne a ešte 2 tam bude...?
Fotky
Ak chceš od chlapca oblečené fotky, tak na tom nie je nič zlé. Máš ho rada, nie ste spolu, tak máš jeho fotku a keď ju vidíš, spomenieš si, aký Tvoj chlapec je. Pre čo ho máš rada, ako sa k Tebe správa, aký je milý, prečo si ho vážiš.
Ale ak chceš nahé fotky a rozčuľuješ sa, že chlapec odmieta, tak si trošku mimo. Načo ti je nahá fotka chlapca? Určite nie na to, aby ťa pri srdci hrial pocit, že si milovaná, to ti nikto neuverí. Vzrušuje ťa to a preto to chceš. Jednoduché využitie jeho vzrušujúceho tela, aby si sa ty vzrušila - je to tak? Ak je to tak, tak na chlapca nehľadíš ako na niekoho, koho si vážiš, ale iba ako na telo, ktoré pomôže tvojmu telu cítiť sa príjemne. Takto hľadieť na druhého človeka je degradujúce a ponižujúce. Toto nie je láska k nemu, ale sebaláska. Celkovo pýtať nahé fotky inej osoby je ponižujúce.
1. neveri jej
2. obava sa ich nedostatocneho zabezpecenia na jej pocitaci (nemusi to byt vobec jej chybou)
3. nevie ako na to, pripada si hlupo, mysli si, ze nie je fotogenicky
4. ine
v slovencine je podstatne meno dievca STREDNEHO rodu.