Je tu niekto kto mi vie pomôcť?neviem co mam robit..proste som na dne..takmer som sa prepila k smrti a predávkovala som sa liekmi..tri krát nemocnica..dva krát psychiatria..a najhoršie je to ze moj dlhodobý priateľ sa na mna vykašľal..neznášam svoju rodinu každý jeden deň ma len hukaju a nadávajú mi za niečo co som ani nespravila..nemam absolútne nikoho..mam jazvy po celých rukách..nedokáže mi pomôcť nikdo ani doktor ani rodina a ani priateľ ktorý mi chyba ako nikdo :((((( prosim co mam robit som zúfalá :(
Samovražda
NNNatasha- napisem ti potrebujem poradit ale ty napis nick- mail
Samovražda je slobodná voľba každého človeka. Nie je vinou nikoho iného. Osobne si myslím, že je to hnusný sebecký čin. 99% samovrážd je len zúfalým volaním o pomoc, pozornosť. Lebo kto to chce naozaj urobiť, to aj urobí a neoznamuje to iným.
Milá moja, každý máme v živote problémy, aj ľudia po nás sem tam húkajú, partneri nás opúšťajú ale preto nepijeme, nefetujeme, nerežeme sa, nepáchame samovraždy ale snažíme sa tieto problémy riešiť.
A na tej psychiatrií s tebou robili čo??? Tam si nemala žiadnu psychoterapiu na riešenie problémov?
Sama som sa o nu niekoľkokrát pokúsila a pochopila som ze to neni riešenie prave naopak.je na tebe ako si zariadid život. Byd šťastná tib veci co ta bavia a nevzdavaj sa...neskor pochopíš ze zivit zs to stoji.vsimaj si kazdu peknú maluckost a vyskladaj si z nich svoj vnútorný svet. ..vrla šťastia prajem a dkus veci brat s nadhľadom s humorom ;-)
Nemáš ani nijakú kamarátku zo školy? Predpokladám, že chodíš na psychoterapiu - ani to nezaberá? Koľko máš rokov?
každý má problémy v rodine a čo nejaká kamarátka možno by si potrebovala totálne vypnúť keď máš veľa problémov hľadaj niečo na odreagovanie neviem čo ti urobí radosť .....