Maju vobec zeny, ktore nie su 'dobyvane' pravo na lasku?

Príspevok v téme: Maju vobec zeny, ktore nie su 'dobyvane' pravo na lasku?
borovica

asi mi preskocilo, pretoze som nikdy take veci neriesili a mala som sa rada,,lenze teraz ma to nici, lebo nikomu za nic nestojim. nikto o mna nezaujem, absolutne nikto. Uz premyslam aj o buducnosti, ze si nemam s kym zalozit rodinu a mat deti, ktore chcem mat strasne.. a hrozne sa prestavam mat rada a stavam sa zakomplexovanou, pretoze asi kebyze som mudra a pekna tak by o mna zaujem bol,, ja fakt neviem... proste asi je chyba vo mne, len neviem co mam robit.. a aby bolo jasne, o mne nebol zaujem ani ked som bola stastna a bezstarostna,, cize tymto to nie je ..

preco proste ma nikto nedobyva? preco moje kamaratky su obletovane a trapia ich problemy ako koho si vybrat, kym ja nemam ani len jednu moznost?

uz sa aj venujem vela veciam, ako praca, skola, hobby, ,, ale aj tak pocitujem strasne prazdno a vzdy ked v noci zaspavam,tak aj hodinu preplacem, pretoze stale myslim nato ako pre nikoho nic neznamenam , vlastne nic mi nejak nedava zmysel, lebo sa citim hrozne nechcena, a bojim sa, ze zostarnem sama a nikdy nebudem milovana,, pretoze nie som,, a neviem co mam uz robit, dokonca sa zacinam citit menejcenne,, prosim poradte mi co mam robit? .. chcem byt ziadana a lubena, pretoze som plna lasky a nemam ju komu dat..

anjelik *

Slobodná, tak ak je možné vlastným úsilím sa dopracovať do stavu depresie, je logicky rovnako možné sa stať žienkou milou, usmiatou a šťastnou. Netreba kvôli tomu butiky ani tržnice prehľadávať. :o)))

dalsi

borovica:

nebude to mozno tym, ze mas PASIVNY postoj k zivotu ?

Sediet a cakat na bobku, ze ta niekto bude dobyvat....? Co tak pre to nieco urobit ?

Hovori sa, ze kto hlada, najde. Nie vsak v stave, ze zufalo hladas a mas to na cele napisane.

Staci, ze budes otvorena novym priatelstvam. Zoznamis sa z muzmi, nebudes od nich cakat nic. Spoznas ich ako kamaratov a casom sa z jedneho z nich mozno stane nieco viac.

Ale ked budes sediet, lutovat sa, vyplakavat, tak si uzenies leda jak depresiu a nie chlapa, co ta bude milovat.

Myslis, ze ktory chlap po tebe pojde, ked bude z teba citit tu depresiu a negativizmus ? Chlap nema rad vo vztahoch problemy a udurdenu zenu, depresivnu zenu, z ktorej chyti depku aj on. Chce zienku milu, usmiatu, stastnu...

B.Z

Osud je každému vopred predurčený.Choď za psychológom, on ti možno trochu pomože.

Keď chceš vzťah a nemáš na mužov šťastie, choď na zoznamku.Nie si sama, sú aj tu na fóre takí.

borovica

B.Z. ano to som si aj ja povedala davnejsie a rozhodla som sa s tym zmierit, prijat to, ze to tak proste je a nejako sa nad to povzniest

lenze ak som sa o toto snazila a dala sa do takeho stavu,,, tak som proste bola hrozne zavistliva, neprajnicka.. dost som sa stranila styku s ludmi, ktory su cely stastny kvoli laske.. proste neviem ci to bolo horsi pocit.. ale bola som rovnako nevyrovnana,,