Maju vobec zeny, ktore nie su 'dobyvane' pravo na lasku?

Príspevok v téme: Maju vobec zeny, ktore nie su 'dobyvane' pravo na lasku?
borovica

asi mi preskocilo, pretoze som nikdy take veci neriesili a mala som sa rada,,lenze teraz ma to nici, lebo nikomu za nic nestojim. nikto o mna nezaujem, absolutne nikto. Uz premyslam aj o buducnosti, ze si nemam s kym zalozit rodinu a mat deti, ktore chcem mat strasne.. a hrozne sa prestavam mat rada a stavam sa zakomplexovanou, pretoze asi kebyze som mudra a pekna tak by o mna zaujem bol,, ja fakt neviem... proste asi je chyba vo mne, len neviem co mam robit.. a aby bolo jasne, o mne nebol zaujem ani ked som bola stastna a bezstarostna,, cize tymto to nie je ..

preco proste ma nikto nedobyva? preco moje kamaratky su obletovane a trapia ich problemy ako koho si vybrat, kym ja nemam ani len jednu moznost?

uz sa aj venujem vela veciam, ako praca, skola, hobby, ,, ale aj tak pocitujem strasne prazdno a vzdy ked v noci zaspavam,tak aj hodinu preplacem, pretoze stale myslim nato ako pre nikoho nic neznamenam , vlastne nic mi nejak nedava zmysel, lebo sa citim hrozne nechcena, a bojim sa, ze zostarnem sama a nikdy nebudem milovana,, pretoze nie som,, a neviem co mam uz robit, dokonca sa zacinam citit menejcenne,, prosim poradte mi co mam robit? .. chcem byt ziadana a lubena, pretoze som plna lasky a nemam ju komu dat..

borovica

No ved ja som bola radostna a stastna, taketo nieco som neriesila asi 5 rokov co sa snazim ako tak asi niekoho najst,, len proste toto ma spravilo depresivnou..

A hej hej spoznavam stale novych ludi aj tak, som spolocenska celkom,, len vsetci akoby mali vsetko rozriesene, len ja som mimo

Slobodna

Veru spasitelia a princovia na bielom koni už vyšli z módy. Teraz sú in sebci. Takže ak nemáš veeeľa čo ponúknuť, nečuduj sa. Obletované sú väčšinou len mrchy, tie dobré sú akurát využívané.

Harold

Nie každému je súdené byť milovaný, či už muž alebo žena. Niektorí aj keď sa snažia aj tak nenachadzajú. Mám sesternicu, pekná, slušná a inteligentná ale priateľa stále nemá. Aj sa snažila si nájsť ale akosi sa jej nedarí. Iní zas majú ten problém že nedostali do vienka krásu od prírody, majú nejaký telesný hendikep. Buď sú tuční alebo chudí, veľmi vysokí alebo nízky, koktajú, majú nie velmi peknú tvár, proste je veľa príčin prečo ich nikto nechce milovať. Život vie byť niekedy sviňa.

anjelik *

Hej a predovšetkým treba tú toleranciu mať v sebe. Rovnako k sebe samému, ako aj k tým druhým. :o) Nielen žiadať, ale predovšetkým aj ponúkať.

Vieš, borovica, je naozaj málo mužov typu *spasiteľ*, ktorý si dobrovoľne vyberie dievča v takom stave, aký popisuješ ty.Pokiaľ sa nedáš dokopy, nezačneš sa znovu tešiť sama zo seba a nie to iba predstierať, ako to robíš teraz, ťažko k sebe pritiahneš inú bytosť. Čiže, súhlasím s Fleur a ďalším. Teda až na ten *boží* zámer. :o)

Slobodna

Súhlasím anjelik, len popri denno-denných problémov je dosť ťažké nachádzať sa uvedomelo a permanentne v stave šťastia a pohody :) čiže chce to istú dávku tolerancie zo strany mužov ale aj žien. Jasné, že ofučanosť a depky nie sú nijak príťažlivé.

Fleur-de-lis

borovica, najprv zareagujem na to, že si plná lásky a nemáš ju komu dávať. No ja by som sa k tomu postavila tak, že kým nemám konkrétneho človeka, ktorému ju budem predovšetkým dávať, tak ju budem dávať tým, čo ju najviac potrebujú. Takých ľudí sú milióny...

Druhá vec, poznávaš nových ľudí? A poznávaš ich na miestach, ktoré predpokladá ľudí podobných záujmov, viery, hodnôt, ...?

Je v tebe niečo, čo môže druhým dávať signál, že nechceš? Možno sa javíš namyslene, neprístupne, alebo z teba necítiť záujem...

No a posledná vec, záujem iných o teba nehovorí nič o tvojej hodnote, príťažlivosti a podobne... Každý hľadáme niečo iné a proste ľudia/muži ťa môžu mať radi, môžu si o tebe myslieť, že si pekná a múdra, ale proste to čo tí konkrétni muži chceli do vzťahu u teba nevideli. Mne bolo viacero mužov sympatických ale pravdu povediac, vzťah by som neiniciovala... A pritom som ich vnímala ako skvelých, ale nie pre mňa...

Neverím na "toho pravého", ale proste ten niekto alebo niektorí, ak je to v Božej vôli, prídu v pravom čase.

Ale rozumiem tomu pocitu, že si postupne pripadáš nie dosť dobrá.
Ak máš dobrého kamaráta, skús sa ho spýtať, či je v tebe niečo, čo mužov odradí.
Ja napríklad viem, že som pôsobila namyslene (bola to taká moja nezmyselná obrana, ktorú som si neuvedomovala) a mala som sa problém uvoľniť a byť sama sebou. Tiež sa vtedy ku mne nevrhali ;) A pritom som bola veselá osoba...

miki24

Tak zrejme nároky. Osobne som ako chlap tiež náročný a tak nič nemám. Viem však, že je to moja chyba a typ ženy, ktorý by ma priťahoval je nájsť ťažké. Väčšinou sa mi páčia také tichšie ženy a nemusia byť ani pekné resp. skôr sa mi páčia priemerné, ale niečím zaujímavé. Tie ma však veľmi nechcú.

Pomerne idú po mne práve tie krajšie. U mňa je aj problém v tom, že mám ambície trebárs aj odísť zo Slovenska na pár rokov a ani tým sa netajím, že pokiaľ by som sa dostal na doktorantské štúdium o 2 roky tak také 4 roky by som ešte strávil v zahraničí a vyskúšal si nové vecí. Už aj teraz na začiatku inžinierského štúdia som bol jednou nohou v Prahe, ale napokon som to prehodnotil.

anjelik *

Nikto nie je, to máš pravdu. Ale ty, na rozdiel od stroja, myslíš a vždy si vieš vybrať, v akom stave je pre teba výhodnejšie a rozumnejšie byť. A do takého stavu sa uvedomele dostať a nebyť iba zmietaná vlastnými predstavami a náladami, ako to *úspešne* robí borovica. :o)

Slobodna

Samozrejme anjelik. Myslela som to tak, že to by žena musela byť stroj, aby bola taká nonstop. Ani muži nie sú vždy milí, usmiati a šťastní.