Ahojte vsetci...
Mam hned niekolko problemov s mojimi vlasmi, tak ak by ste mi vedeli poradit aspon s 1 budem nesmierne vdacna :)
Kedysi som mala vlasy po pas, neskutocne huste (cop asi ako sirka zapastia), ked som mala 14 spravila som osudnu chybu a dala som sa ostrihat nad plecia, kadernicka mi vlasy preriedila, aby mu vlasy stali ako tak musela som zacat fenovat...neskor som ku tomu pridala prilezitostne zehlenie, ale predpokladam ze svoje zohrali aj hormony pocas puberty, kedze moja preriedene vlasy uz nikdy nezhustli ale zacali sa neskutocne mastit. chvilu som su vlasy umyvala kazdy den az ma to prestalo bavit a dala som si melir. ten som nosila cca 2 roky. A tu nastal moj problem vlasy sa mi sice pri vrchu rychlo mastnia ale konce mam ako slamu..suche a postiepene...uz vyse roka si vlasy nefarbim, cize mam ako keby ombre (lebo aj svoje vlasy mam svetle) a samozrejme pravidelne podstrihujem a mam ich cca po lopatky..a tu su uz tie moje otazky:
1. je este moznost aby mi zhustli? ak ano co pre to robit
2. co robit aby boli vlasky leskle a prestali sa stiepit, lebo aj hned dalsi den po odstrihnuti sa mi spravi taka gulicka na vlasy, kde sa vlas bud odlomi alebo rozstiepi
3. ako mat vlasy cez noc aby rano nebol kazdy na inu stranu a ja nemusela siahnut po zehlicke :/
4. ako celkovo vlasy skrotit aby neboli krepovite a ked mam copik aby mi tie kratke nestali kazdy na inu stranu?
Budem vdacna za kazdu odvedcenu radu, ci uz pojde o sampon,masky, zmenu stravy, vyzivove doplnky...
Dakujem a ospravedlnujem sa za ten dlhy vylev :D