Nepríjemný pocit tam dole

Príspevok v téme: Nepríjemný pocit tam dole
Laura996

Ahojte baby, rada y som vedela či máte s niečím podobným skúsenosť..
4 dni dozadu sme boli s priateľom (sex nebol), prstoval ma a chvíľu mi to robil pusou.. Večer sme šli na bicykle a tam sa mi podarilo celkom \"šikovne\" prudko zabrzdiť a udrieť sa do stehien a tuším aj medzi nohy(tak slabšie).. Modriny tam dole nemám, ale od včera mám čudný pocit, neviem či je to taká slabšia bolesť alebo svrbenie v pošve (ako po prvom sexe-deflorácii).. Najprv som si myslela že ide o začínajúcu mykózu, tak som si dala detský zásyp, ale už to nesvrbí, výtok nemá zvláštnu farbu/konzistenciu/pach. Teraz som objavila na wc papieri maličkú škrvnu krvi (tak 1mmx1mm), viac nie..
Je možné že ma priateľ pri tom prstovaní nejak natrhol? Do toho som ešte ochorela, tak neviem čo mi vlastne je, nepríjemný pocit mám stále a cítim slabšiu bolesť keď sedím.
Panna už síce nie som, ale na 100% to nie je žiadna sexuálne prenosná choroba (ani od partnera na 200%) a opuch tam dole nemám žiadny.

Maoam

vsak si to pozri v zrkadle (predtym si riadne umy ruky), ci tam mas nejaku ranku, alebo zajdi ku gynekologovi, nech ta prezrie