Ahojte,
chcel by som sa opytat ako by ste sa postavili k tejto situacii.
Byvam sam v 2-izbovom byte ktory som si zobral na hypoteku. Kedze mam priatelku ktora byva v rovnakom meste ale este u rodicov, chceli by sme byvat spolu. Ja navrhujem aby sa nastahovala ku mne ale pravdu povediac neviem aky financny prispevok mam od nej vypytat. Hypoteku splacam 200 eur mesacne. Naklady za najom energie a internet ma vyjdu okolo 150 eur. Kedze hypoteka je moja, pride mi blbe aby mi prispievala na nu kedze byt patri mne, avsak ak by sme sa mali delit iba o energie pride mi tiez nespravodlive ak ona bude platit iba 75 eur aa ja 275 a pritom budeme byt uzivat spolu. Taktiez nase platy su rovnako vysoke. Samozrejme jedlo, drogeria a tieto veci pojdu napolovicu.. Ako by ste sa postavili ku tejto situacii a aky velky financny prispevok je podla vas spravodlivy?
Kolko vypytat penazi od priatelky na byvanie v mojom byte
Sssm hlavne nechapem, co ta je do toho, aka som ja, ci ine zeny? Staraj sa o to, co mas doma, aby neprisla na to, aky si ty a neopustila ta. Cmuq.
Pripominas mi 0vecku :) domka pod papuckou, ze?
Sssm, vobec ma nepoznas. Nastastie :)
Mesacny, prepracovanost ty nepoznas, ze? :)) zislo by sa ti a nie sa tu vyskierat a vlastnu matku zdierat kym creva za sebou tahat nebude. Ty mi pripominas svaba, otravny, zbytocny, len ho poriadne zasliapnut.
Mne sa pacili tie reci o tom ako muzi zarabaju viac. Podte este na tu temu nieco napisat :-D
Neschovavaj sa za zeny. Nie su vsetky ako ty. Nastastie.
Uz hlbsie do analu Mesacny ani nemoze vojst, aby si zmanipuloval svojich ochrancov a privrzencov :D
No tak, co tu potom pindas do inych zien?
Si chora na hlavu. Ja uz s rodicmi nezijem minimalne 20 rokov. Naklady na byvanie mame rozdelene spravodlivo.
V tvojom ponimani zadarmo a vydrziavat znamena, ze neplati, len za seba, ale aj vsetko za teba.
Chudacik lakomy. Vyplac sa mamicke, ta striga ti isto poradi, ako na tie spiny zeny, aby si z nich vyzmykal, co sa da pre nu a pre seba.