Palivy zalud

Príspevok v téme: Palivy zalud
annym

Dobry den, mam taky problem, ze uz asi rok ma pali zalud a mam ho trochu popraskany. Pouzival som asi mesiac krem canesten, ale ked som prestal vzdy sa mi to vratilo, takze akoby to pomahalo len akutne. Chcel by som sa teda spytat, ci by ste mi nevedeli poradit, co by mohla byt pricina, a ako to odstranit, pretoze s urologom sa mi to riesit nechce. Dakujem.

jioewa

aj si ho honis? Vzdy si ho potom osprchuj lebo ked sa ti spoti v dlani a este ked si tu predejakulacnu tekutinu rozotries po penise a supnes po onanii s nim do gati tak tak je idealne miesto na tvorbu plesne. Teplo a vlhko. Po masturbacii ho dokladne osprchuj a vytri do sucha. Tiez pozeraj ake spodne pradlo nosis, ci je vzdusne a vetratelne. Ak chodis sportovat akymkolvek sposobom beh, bike, posilnovanie atd. tak vzdy sa po sportovani osprchuj co najskor aby si ho nedrzal v spotenom pradle. Pradlo treba podla moznosti menit kazdy alebo aspon kazdy druhy den. Neviem kolko mas rokov ale ak mas uz frajerku a mas s nou pohl. styk tak je mozne ze ona ta stale nanovo nakazi lebo ma sama mykozu. Tiez menej sladkosti jest a cukrenych potravin. Cukor prekysluje telo a vytvara vhodne podmienky pre rozvoj plesni.