Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ mi pri hádke povedal aby som zomrela

Príspevok v téme: Priateľ mi pri hádke povedal aby som zomrela
kacena0096

Dnes ráno sme sa s priateľom veľmi pohádali kvôli peniazom.Začali sme si postupne nadávať a kričať po sebe.Potom sa obliekol a odišiel.Pri odchode mi však povedal, budem citovať "Zdochni ty p.ča sk.rvená"
Veľmi ma to zranilo :(.Som sklamaná plačem.Neviem čo mám robiť.Ako by ste v takejto situácii reagovali vy?

DontWorry

Dajme tomu, ze to bol afekt...v navale nervov si ludia povedia maximalne hnusne veci...
Ale to ho neospravedlnuje, lebo toto povedat milovanej osobe chce silny zaludok...
Co by som urobila? Bola ticho a pokym by sa nedoplazil by som sa nebavila...sama uvidis ako sa prejavi

kafe

kacena, vnímaj prosím ťa. OBAJA ste si nadávali a OBAJA ste po sebe kričali. Myslíš, že je to normálne? Obaja ste urobili chybu, že ste v hádke pokračovali a tá stále gradovala. Tak sa potom nediv, kde ste to dopracovali. Mohlo to kľudne skončiť aj nechutnou bitkou, rozbitými vecami a pod. našťastie zostalo len pri slovách. Tak ako si si ventilovala svoju zlosť a frustráciu TY, tak to urobil aj on. A pretože odišiel, ty si už nemala možnosť pokračovať a zaželať mu tiež niečo rovnako "krásne".
Ja by som rozhodne prestala komunikovať, keď som nasratá. Proste by som stíchla, odišla do inej izby, lebo v hádke sa väčšinou nič nevyrieši. Naopak. Máš krásnu osobnú skúsenosť, prečo nemá význam sa hádať a dožadovať, aby partner uznal moju pravdu.

savanah

Nebavila by som sa snim kym by sa sam od seba neospravedlnil.Neber to osobne ludia pri hadke castokrat povedia veci ktore by bezne nepovedali.Proste bud hrda a neries ho.On si to uvedomi.Ak vsak mate problemovy vztah kasli na to.

kacena0096

Ešte som zabudla.Všetko to počuli moja 22 ročná dcéra a náš spoločný 4 ročný syn, ktorý po hádke taktiež veľmi plakal :(