Dnes ráno sme sa s priateľom veľmi pohádali kvôli peniazom.Začali sme si postupne nadávať a kričať po sebe.Potom sa obliekol a odišiel.Pri odchode mi však povedal, budem citovať "Zdochni ty p.ča sk.rvená"
Veľmi ma to zranilo :(.Som sklamaná plačem.Neviem čo mám robiť.Ako by ste v takejto situácii reagovali vy?
Priateľ mi pri hádke povedal aby som zomrela
Multilevel, ja som sa snažila ho ignorovať, ale proste sa nedá ignorovať niekoho, kto do teba bez prestávky útoči.Moja ignorácia ho proste neodradila :(
Multilevel je jedno aký je dôvod hádky on sa jej nemá právo dotknúť zvlášť škrtiť a podobné veci čo sa týka hádky-urážky to je slovné napadnutie ale iné si nemôže dovoliť žiaľ v tejto dobe sa poniektoré ženy nechajú mužmi týrať lebo sú slabé ozvať sa .....
u mňa by takýto muž skončil na plnej čiare a videl by nonstop by som mu omieľala že ho udám aby na to nezabudol mobil v ruke dotkneš sa ma a volám políciu môj milý zlatý žiadne slzičky buď bude riešiť problémy ako dospelý a za striezva povie ohľadne problémov ktoré treba riešiť alebo by videl u mňa by nepochodil napáda ženu psychicky,deptá decko ....
* Kolky clovek, opravujem chybu.
A nechces nam tu opisat aj dovod hadky? Vieme ze ide o financie, ale nieco blizsie?
Pocuj, pokial chces aby sa atmosfera ukludnila, prestan vyryvat a jacat, len preto aby si mu nieco vratila. Bud ta "mudrejsia" a ustup. Ked zacne hucat zas, nereaguj nechaj to tak. Zjapete nezmyselne po sebe, absolutne nic to neriesi, dva dni chodite okolo seba ako psiska, neschopni sa normalne porozpravat ako ludia. Tak si preboha kazdy uznajte svoj podiel viny, vychladnite a rieste veci ako dospeli ludia....Ty sa v prvom rade pozri na seba a jeho nechaj tak. Neryp do neho, nehuc ked bude mat proti tebe nieco, odignoruj....lebo to, co robite teraz je destruktivne totalne. Neviem este kolki clovek ti to musi napisat, aby si pochopila....aj tie jeho utoky si vyjasnite az budete obaja upokojeni
veľká chyba riešiť veci v hneve a rozčúlení, nič z toho nemôže vzísť, len ešte väčšie eskalovanie napätia a rozbroje
ak príde opitý a bude slovne útočiť, nereaguj, nerozprávaj sa s ním, kým nevytriezvie. Ak bude vyvádzať či útočiť, volaj políciu.
ak aj vytriezvie, nerieš s ním nič, pokiaľ budeš pociťovať hnev a rozčúlenie, lebo to môže znovu dopadnúť zle
snaž sa ho nedráždiť a neprovokovať, možno na to čaká.
nezabúdaj, že taká atmosféra doma zle vplýva aj na deti.
s priateľom rieš vážne veci, až keď sa obaja upokojíte
a to je koho byt? ja by som ho vykopla až to je tvoj byt alebo mu aspoň pohroz že ho udáš na políciu za fyzické napadnutie ak s tým neprestane len horšie to bude vykopnúť ho odtiaľ ak to je jeho byt zobrať dcéru a odísť zatiaľ k rodičom dohodnúť sa s nimi ja by som to určite nestrpela s tou políciou mu určite pohroz škrtenie ťahanie za vlasy to sú dosť vážne priestupky to si nemôže dovoliť ....
Pohádali sme sa už včera ráno padlo tam aj hnusné "prianie".
Ale dnes sme vstali už s bojovou náladou.Už predpoludním sme po sebe opäť kričali aj keď to ešte zatiaľ nebol taký extrém, ale to bola dcéra ešte doma.Akonáhle odišla na prednášku, priateľ začal po mne ešte viac kričať a nadavať.Tak som to nevydržala a začala som sa rovnako brániť.
V zápale hnevu som zrejme povedala niečo čo som nemala.Priateľ sa veľmi rozzúril, pribehol ku mne a fyzicky ma napadol.Začal ma ťahať za vlasy, sacal a tlačil ma o stenu, dokonca ma začínal aj škrtiť.Potom mu zrejme niečo zrejme prebehlo hlavou a pustil ma.
Hádka ale pokračovala slovne.Potom prišla dcéra a odišiel do krčmy sa opiť.Doteraz neprišiel.Obávam sa čo bude keď príde podgurážený domov keď sa neštítil ma napadnúť za triezva :(
áno, treba sa upokojiť a až potom uvažovať s chladnou hlavou. Naozaj by si sa zabila a nechala svoje deti napospas osudu? To hádam nie. Ak je tvoj vzťah s priateľom v troskách, neznamená to ešte koniec tvojho života. Všetko sa dá časom poriešiť. Hlavne sa ukľudni
Multilevel nema kam ist mozno,a myslim si to ze odide problem nevyriesi skor sa este viec prehlbi,vo vztahu je dolezita komunikacia ale jasne ze nie v zapale nervou.