Ahojte, mám otázku najmä na chalanov. Už viackrát sa mi stalo keď som išla sama alebo s nejakou kamarátkou že chalani ktorí šli za nami začali po nás popiskovať a niekedy sa aj smiať. Prečo? Naposledy sa mi to stalo keď som šla zo stretka s kamarátkou a potom sme sa rozišli a šla som sama. Po čase za mno šla partia troch chlapcov vo veku asi 18-25 rokov, videla som ich keď som prechádzala cez prechod. A začali si popiskovať ale nie akože pesničku ale tak ako na mňa lebo nik iný vtedy nešiel. Stáva sa mi to či už idem sama alebo s kamoškou najmä večer alebo aj cez deň keď ide po prazdnejšiej ulici. Takže chcem vysvetlenie čo to znamená alebo prečo po nás pískate? Čo tým chcete dať najavo? Ďakujem
Prečo po nás popiskujete?
Keď sa im páčiš :D :D tiež by som si zapískal keď má baba fajnú riť :D ale zas nie nahlas
Možno ťa nemajú z nejakého dôvodu v láske alebo si im nesympatická a chcú ťa od/vypískať.
B.Z.Prečo má chcú provokovať ak je pravda čo píšeš?
Embryo veď práve nestalo sa mi aby na mňa pískal len sám chalan keď ide ale len keď ide v skupinke.
Embryo, úplne s tebou nesúhlasím.
Možno ťa len chcú provokovať.Nemusí byť za tým hneď žiadný sexuálny záujem alebo láska :-)
ked nema chlap "gule" oslovit zenu, tak sa zmoze len na primitivne popiskovanie s partiou kamaratov... (sam by samozrejme nezvladol ani zapiskat) ;-)
Môj vek je 22 rokov. Ale niektorí mi tipujú menej, to len pre informáciu, ak by chcel niekto vedieť.