S priatelom sme mali vždy krásny vztah ale bohužial ,ako v každom vstahu ,boli aj hádky.... Je strašne zložitý typ človeka, myslí si že som pri nom neštastna .. popritom to je opačne a on to dobre vie si myslím.... Predvčerom sme sa dost pohádali,škaredo mi vynadal ... rano sa mi ospravedlnil ,viem že to nemyslel važne a že to robilen preto aby sa mi zhnusil a nechala ho preto som mu odpustila a pomerili sa... Lenže poobede ked som musela od neho odist ,zčal vymyšlat že je koniec že to dalej nebude fungovat atd... že on sa mi už neozve ani ja sa nemám jemu..stažila som sa snim porozprávat ako dospelý človek,spýtala om sa ho či ma miluje povedal že ano,povedala som mu ,že čo potom rieši.. predca neexistuje vztah v ktorom sa dvaja ludia nikdy nepohadaju alebo sa snad mýlim???...Stale tvrdi žesi to musí premysiel a že si to mam premysiet aj ja,čo vlastne chcem ,lenž ja to už dávno viem... pride mi to ako keby sa vyhovaral snad ked ray niekto niekoho miluje,da sa všetko vyriešit a nie sa hned rozchádzat... neskor povedal že on sa mi neozve ale že bude doma amám kedykolvek kedy budem chciet prist... lenže prečo by som mala ja chodit za nim??Myslíte si , že to mám spravit?... Ak chlap miluje tak spraví hadam všetko preto aby bol stou ženou sám od seba alebosnad nie?....Neviem čo si mám mysliet ,a čo robit...
Ak chlap miluje, ozve sa aj sám?
Snazi sa z toho vykluckovat, ale nevie ako, zrejme to ma este tym stazene, ze ho stale uhanas. Neviem teda, ci ti za to stoji chlap, ktory meni nazor ako ponozky, nevie normalne vyjadrit svoj nazor, riesit problem, iba posedkava a dufa, ze uz mu das pokoj. Tak mu ten pokoj daj a hladaj si niekoho, kto uz stihol dospiet.
a pochop aj to, ze toto je klasicky postup, faza 'neviem' a 'nie som si isty, ale....' je iba predstupen fazy poslednej, kedy nasleduju kopacky
ukonci to ty a mas vystarane, aspon sa nebudes citit tak blbo
chce sa rozist, pochop to
Nuz, mohla si napisat aj dovod, preco ste sa pohadali a preco sa chce rozist. Po obycajnej hadke v style "neumyl si riad" sa ludia nerozchadzaju.....Mozno ste sa pohadali kvoli niecomu, co jemu naozaj vadi a nevie s tym fungovat, len ty to vidis strasne jednoducho. Akoze, toto su vsetko dohady, lebo nevieme pravy dovod hadky, ale skus porozmyslat, ci to naozaj nie je vaznejsie, ako sa to tebe zda. Mozno je to situacia, ktora sa opakuje velmi casto, ty sa vzdy ospravedlnis, pomerite sa a znova sa pohadate kvoli tomu. A to cloveku ide strasne na mozog....to je potom fakt utrpenie byt v takom vztahu. Dookola riesit to iste.....
Pytas sa ci sa chlap ozve, ked miluje? Ano...ale mas pocit, ze tvoj ta este stale miluje? :) Co ak uz nechce byt v takom vztahu? Myslim, ze ti uz aj dost jasne naznacil, ze to dalej tahat nechce....
Vzdy ste sa nejak dali dokopy a kto bol iniciatorom, ty ci on? Mozno ho len uhanas lebo z jeho spravania to naozaj vyzera tak, ze sa chce s tebou rozist a dufa, ze uz to konecne pochopis. Ci uz ma nejaku inu alebo nema, on ta zrejme nelubi, hoci ti to do oci nepovie. Je to presne ako hovoris, ak muz miluje zenu, ozve sa, ak sa aj pohadaju co sa stava, snazi sa to nejako vyriesit, mozno nie hned po hadke ked su emocie este silne ale ked sa to ulezi tak ano.
Inu isto nema kedze som snim kazdy den nema telefon ani ziadne socialne siete... a neviem mal uz vela prilezitosti sa somnou rozist aj to spravil ale vzdy sme sa nejak dali dokopy... som sneho zmatena:(
Napiesem ti to ako chlap,ako to vnimam ja....myslism,ze to asi tak je...proste sa chce s tebou rozist,len nevie nasjt na to gule a riesi to takto..ma nejaku inu,len mu je luto a nevie ako sa s tebou rozist.tiez som to zazil,zial a bol aom slaboch,tahal som to takto dlho...zial,klamal som obe:/