Diagnoza samovraha?

Príspevok v téme: Diagnoza samovraha?
Suicídium

Zhrniem to v bodoch nech je to prehladne a nech tu nikto necita dlsi prazdny jednoliaty koment plny agonie.

- prezivam, nemam zivotny ciel, nemam motivaciu preco ist dalsi den do prace okrem toho aby som mohol prezivat dalej

-povazujem sa za stratenu existenciu ktora vie ako ma riesit svoju zivotnu situaciu ale osobnostne predpoklady a snad aj nejake komplexy jej v tom brania

-necitim sa v ludskej spolocnosti dobre moja najromantickejsia predstava je ist niekde k lesu a byvat tam sam, jediny problem mam s tym ze neviem ako by som tam prezil nakolko som produkt postindustrialnej spolocnosti a vsetko co potrebujem si vzdy kupujem

- mam nizke sebavedomie, nemam sa rad...

-myslienka na samovrazdu vo mne vyvolava prijemne pocity ale na samovrazdu nejako nie som stavany

-ubija ma moja sucasna pozicia v spolocnosti citim sa nedoceneny a viem ze mam na viac avsak neviem s tym nic urobit, nemam na to vnutornu silu

-osobny zivot nemam, samozrejme koli vyssie spominamim osobnostnym predpokladom

-badam na sebe ze mam obdobia kedy som prehnane pozitivny a vitalny a obdobia utlmu ked som absolutne apaticky

Obraciam sa na Vas s prosbou o radu, pripade "urcenie diagnozy".

annemary

chcem sa opytat- kamarat zjedol asi 30 tabletiek- rivotril,mezapral... a iba spal,mal by ist k lekarovi?
Da sa predavkovat z 30 tabliet?

bella21

druhá odrážka - chyť sa jej. Vieš čo je problém aj ako ho riešiť, tak sa rozhodni trochu pohnúť s tými osobnostnými predpokladmi a komplexmi. Osobnostné predpoklady sú len predpoklady, dajú sa do istej miery upraviť želaným smerom. O komplexoch ani nehovoriac, tie môžeš aj úplne odstrániť.

Nejde náhodou o sociálnu fóbiu?

ddana

Prečo túto otázku zadávaš na fórum pre laikov? Otázku smeruj na psychiatra. A propo zdiagnostikoval si sa sám, tak čo riešiš?

Admin Ján

Vážený prispievateľ diskusného fóra ZDRAVIE.sk.

Vami publikovaný príspevok na tomto diskusnom fóre obsahuje formulácie, ktoré je možné z pohľadu prevádzkovateľa portálu ZDRAVIE.sk považovať za informácie závažného, život ohrozujúceho charakteru.

Na základe uvedeného si Vás dovoľujeme požiadať o zaslanie Vašich kontaktných údajov administrátorovi tohto diskusného fóra na adresu info@zdravie.sk , aby sme Vám mohli sprostredkovať poskytnutie odbornej pomoci.

V prípade, že nám svoje údaje neposkytnete, sme oprávnení na základe vyhodnotenia obsahu Vášho príspevku pristúpiť ku krokom, ktoré povedú k Vašej identifikácii a následnému zabezpečeniu odbornej pomoci.

Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie.

Redakcia ZDRAVIE.sk

_meno

Ahoj Suicídium

Sam som mal (mam ^^) podobny stav.
Velmi podobna tema, skus ju celu precitat, prides mozno na ine myslienky : www.zdravie.sk

Prajem vela chuti do citania, mas to ako na dlani :)