Ahojte. Chcela by som vedieť či je možné a zdravé prestať konzumovať cukor..Chystám sa prestat jesť sladkosti a bielu múku kvoli chudnutiu, viem že to určite zaberie no neviem či mám na to dostatok pevnej vole a či je to správne .. Niekedy mám pocit, že som na tom už závislá , neviem žiť bez sladkého.. No určite musí byť cesta von..
Ak by sa mi to predsa len podarilo..Budem mat´ v tele dostatok cukru? A odkiaľ vezmem energiu na športovanie? .. Ak tu je niekto komu sa podarilo zbavit sa toho svinstva napište ako ste to zvladli.. Ďakujem
Cukor a biela múka
Prave to, že moje telo je na zo naučené... Teraz mi začala škola a mám to so stravou ťažšie lebo obedy mám až o 3tej ked pridem domov, v našej jedalni mi nechutí... Vedeli by ste mi poradit čo si mám nosiť do školy namiesto pečiva? Aby ma to zasýtilo a aby som mohla aj chudnut? Varene ani velmi nie, no ja už fakt neviem..
tento: -odkaz odstránený-
ahoj, keď máš pevnú vôľu tak to pôjde a keď vydržíš tžždeň a potom sa postavíš na váhu a uvidíš dole 3kg tak táto pevná vôľa ti ostane =) cukor sa nachádza v ovocí zelenine, mliečných výrobkoch, mäse ..sacharidy obsahuje asi takmer všetko na čo si spomenieš. Nato, aby si cvičením schudla musíš obmedziť sacharidy a obmedzením sacharidov začneš konečne spaľovať tuky. Žiaľ naše telá sú naučené na to, že prijímame prevažne sacharidy a ty musíš vlastne svoje telo naučiť, že musí využívať energiu z tukov... skús si pozrieť tento článok: -odkaz odstránený- .. je tam o sacharidoch aj o tukoch vysvetlené niečo =) snáď ti to pomôže
Zo sladkosti a bielej muky si nikdy ziadnu energiu nemala, obidve maju nulovu nutricnu hodnotu Preto musis teraz chudnut. A energiu si zoberies z ryze, ovs. vlociek, zemiakov a zo strukovin. Ovocie jedz kolko chces, to neni totiz jed vyrobeny vo fabrike.
najtazsie, zbavit sa muky a cukru, cukor budes mat z ovocia, toho sa neboj, muka ani rafinovany cukor nie su potrebne k zivotu