chcem ist k psychologovi

zewa

Na tvojom mieste by som najskor sla k psychologovi. Ak by uzkost a nespavost pretrvavali, sam ta posle k psychiatrovi. Drzim palce, aby si to vsetko zvladla ;)

allus22

Dakujem.
V poslednej dobre sa toho deje vela ..doma su problemy, cosi sa pokazilo v skole, mam problem aj s priatelom, mam pocit ze vsetko je moja vina ze keby som konala inak neboli by veci take. rozmyslam ze niekedy by bolo lepsie keby som tu nebola ..casto sa nedokazem sustredit len rozmyslam nad tym co je zle, citim uzkost a mam strasnu chut plakat ale pred ludni nemozem a stava sa mi ze sa jednoducho v niektorich chvilach ani nadychnut nemozem, mam problemy aj so spankom..to je asi tak v skratke

zewa

Najprv si najdi psychologa. Ak ma zmluvu s poistovnou, tak si vypytaj od obvodaka vymenny listok. Ak nema zmluvu, budes si to hradit sama, co az tak malo penazi nie je. Psycholog ta pripadne posle k psychiatrovi ak bude treba aj lieky. A poistovna preplati 25 sedeni. Ak chces viac, uz si to musis platit potom.
Este je tu moznost ist priamo k psychiatrovi a od neho si vypytat listok ku psychologovi.
Alebo sem napis, co myslis pod pojmom citit sa zle a tinodporucime laicky za kym ist, ci pscholog alebo psychiater ;)