Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty

Príspevok v téme: Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty
VerMarne

Ahojte, mám 18 a hrozne mi vadí, ked sa na mňa niekto pozerá len ako na sexuálny objekt.

Nevadí, že môžte byť masochistka, hysterická krava, masová vrahyňa, stačí že "máš dobrý zadok, pekné kozy, namakanú postavu" a neviem čo. Prečo neviete oceniť aj niečo iné ako tvár a telo?

Neznášam to. Nikto nechce vedieť, kto som, aká som, každého dnes trápi len, kto ako vyzerá.

Všetkým mužom, kt. si vyberajú ženy len podľa výzoru prajem, aby si našli ženy, kt. chcú len ich peniaze (zlatokopky). Nič iné si ani nezaslúžite, lebo takto "dospelo" a spravodlivo si vy vyberáte ženy. Je mi z vás zle.

A nie. Nie som po rozchode ani nemám 100kg.
Neznášam tú dnešnú dobu namyslených narcistických tzv. posilkových alfasamcov, kt. si myslia, že môžu všetko, ked majú svaly. Je mi z vás zle.

Ani sa nečudujem, že sa mi páčia starší.

Mám jedného skvelého učiteľa, má asi okolo 35 a veľmi sa mi páči, ale je ženatý, takže môžem snívať. Ale takého muža ako on by som chcela.

Charizmatický, milý, nenamyslený,očarujúci, galantný, skúsený, chápavý, vnímavý, empatický, so skvelým zmyslom pre humor a nádherným úsmevom. Tak hrozne závidím (v dobrom) jeho žene - dala by som všetko za neho. Je síce v istej sekte, kt. mu káže nejesť mäso a neplytvať ničím. Má pár kusov handier, veľmi chudú postavu, ale pre mňa je tým najkrajším a najžiarivejším diamantom, akého som kedy mala možnosť spoznať. Ako nájsť niekoho ako on? Prečo takých nie je viac?

Nina.

Treba sa s tým zmieriť a naučiť sa s tým pracovať vo svoj prospech. S mužmi sa dá vďaka tomu, že im ide hlavne o sex a výzor, celkom dobre pracovať v tom zmysle, aby to hralo tebe do karát.
Nezmeníš to ako to je. Takže buď budeš single a spokojná, alebo sa proste začneš s mužmi hrať tak ako to robia oni so ženami. Koniec koncov - všetko čo dokáže muž, dokáže žena tiež - ibaže lepšie! :)
Nie je priveľmi dobré veriť v čistú lásku na celý život a podobne - toho chlapi nie sú schopní. Treba proste využiť ich slabiny proti nim. A hlavne stáť nohami na zemi, žiť v realite a nie v snoch o dokonalom princovi na bielom koni, ktorý ťa bude milovať takú aká si, hlavne pre tvoje duševné kvality. Muži sú proste sebci - ale aj blbci, kedže im mozog ovláda ich penis, tak to využi vo svoj prospech.

Sejla

no ešteže to, chlapa, ktorý má city a je úctivý k žene, by mohli označiť za málo mužného a zženštelého buzíka, čo je pre chlapa asi taká urážka, ako pre ženu pomenovanie kurva. Muži majú stereotypné zmýšľanie a neustále sa kontrolujú, či sú dosť mužní, pričom sa dnes mužnosť definuje vlastnosťami, ktoré nie sú moc v prospech žien.

gracelinda

radim ti precitat si knihu od autorov Allan a Barbara Peasovcov Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku a konecne pochopis ako sa veci v skutocnosti maju. Nehadz vsetkych do jedneho vreca, lebo ak by si bola ty sama muz, tiez by ti testosteron miestami zaplavoval cely mozog.

NO2

No, asi ťa sklamem, hoci to neber osobne, že je to z mojej strany nejaký útok.
Čím má chlap viac rokov a žiadnu ženu, tak tým viac mu je jedno s akou sa vyspí. Toto asi nebude tiež žiaden ideál.

VerMarne

luly: Vačšina mladých chalanov sú dnes títo posilkoví alfasamci, je to akýsi nový trend, nevravím, že všetci, ale vačšina. Preto sa mi páčia starší, kt. sú rozumovo vyspelejší a vnímajú ťa viac ako nejaký sexuálny objekt.

luly

VerMarne, ver že väčšina mužov ženy len tak ako si popísala určite nevníma. Neviem prečo máš ten dojem,asi sa zameriavaš práve na zopár tích ktorí to takto majú...

VerMarne

NO2: No, to s tým "nepostaví" používa veľa mužov. Ok, určite tam má byť istá fyzická príťažlivosť (ide tu aj o to, že každému sa páči niečo iné, 100 ľudí, 100 chutí), ale nie že ste s niekým len kvoli tomu. Moja " veľmi horne obdarená" spolužiačka chodí s jedným takýmto posilkovým alfasamcom a on sa tvári jak ju strašne miluje, pritom je to celé len klamstvo, miluje len jej telo, ju nie, stavím sa, že by ju bez toho "obdarenia" nikdy nechcel. Je to pre mňa hrozná faloš a je mi z toho zle. Keď niekto miluje len telo, tak nech povie "milujem tvoje telo, teba nie".

Vobec nevedia podľa mňa muži, čo je láska a pletú si to so zaľúbenosťou do tela ženy. Keď mi hovorí mama o vzťahoch mojej babky a prababky, keď som čitala list pradedka prababke,kt. jej poslal v čase 1.sv. vojny, chce sa mi plakať- kde sa to vytratilo? Tá oddanosť, vernosť, úcta a vzťah založený na láske a skutočných hodnotách?

Angelina7777: No, to by si fakt zaslúžili, ale nechcem padnúť na ich úroveň.