Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty

Príspevok v téme: Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty
VerMarne

Ahojte, mám 18 a hrozne mi vadí, ked sa na mňa niekto pozerá len ako na sexuálny objekt.

Nevadí, že môžte byť masochistka, hysterická krava, masová vrahyňa, stačí že "máš dobrý zadok, pekné kozy, namakanú postavu" a neviem čo. Prečo neviete oceniť aj niečo iné ako tvár a telo?

Neznášam to. Nikto nechce vedieť, kto som, aká som, každého dnes trápi len, kto ako vyzerá.

Všetkým mužom, kt. si vyberajú ženy len podľa výzoru prajem, aby si našli ženy, kt. chcú len ich peniaze (zlatokopky). Nič iné si ani nezaslúžite, lebo takto "dospelo" a spravodlivo si vy vyberáte ženy. Je mi z vás zle.

A nie. Nie som po rozchode ani nemám 100kg.
Neznášam tú dnešnú dobu namyslených narcistických tzv. posilkových alfasamcov, kt. si myslia, že môžu všetko, ked majú svaly. Je mi z vás zle.

Ani sa nečudujem, že sa mi páčia starší.

Mám jedného skvelého učiteľa, má asi okolo 35 a veľmi sa mi páči, ale je ženatý, takže môžem snívať. Ale takého muža ako on by som chcela.

Charizmatický, milý, nenamyslený,očarujúci, galantný, skúsený, chápavý, vnímavý, empatický, so skvelým zmyslom pre humor a nádherným úsmevom. Tak hrozne závidím (v dobrom) jeho žene - dala by som všetko za neho. Je síce v istej sekte, kt. mu káže nejesť mäso a neplytvať ničím. Má pár kusov handier, veľmi chudú postavu, ale pre mňa je tým najkrajším a najžiarivejším diamantom, akého som kedy mala možnosť spoznať. Ako nájsť niekoho ako on? Prečo takých nie je viac?

mikina2

Tiez si myslim, ze by sme sa my zeny mali prestat spravat ako sexualne objekty a prestat sa vsade tak prezenetovat. Mali by ste zacat od seba, lebo vacsinou tie, ktorym to najviac vadi su take, co sa ukazuju najviac, ale nikto si ich nevsima, tak si potrebuju na niecom, niekom vyliat zlost.

Mexy

kkaffik má tiež pravdu v tom, že isté ženy sa potrebujú cítiť ako sexuálny objekt a preto sa náležite obliekajú a správajú. Na FB ich ľahko spoznáte: 200 fotiek vlastnej tváre a postavy s potrebne upravenými a vystavenými proporciami :)

Mexy

Z môjho nedávneho rozhovoru s naoko rozumným mladým chalanom: rozpráva o svojej priateľke, že to má tam hore vygumované, rozumná reč na bežnú tému s ňou nie je..."Tak načo si s ňou?" - "No, veď vieš, ako vyzerá, je pekná, má dobrú postavu, chalani by s ňou išli a ja sa cítim ako pán keď je so mnou, aj pred kamošmi"... To som ho citovala doslova :) a nebol prvý koho som takto počula hovoriť.

Takže chápem zakladateľku, čo jej vadí. Je pravdou to, čo píše Agnes989, Inézka aj ďalší, nebudem po nich opakovať, len dodám: vzhľad je dôležitý, to je to čo vidíme navonok-dovnútra človeka nevidíme-čiže fyzická príťažlivosť musí byť, ale len na tom sa stavať nedá, vzťah založený len na tom je odsúdený na zánik.

Agnes989

kkaffik tak to sa teraz velmi mylis. Tak napr. ja sa nikdy vyzyvavo neobliekam, malujem sa velmi zriedkavo, ok, muzi sa po mne nejdu potrhat ale furt sa nejaky najde co mu nejak padnem do oka a vidi vo mne - sexualny symbol. Nikdy nenosim velke vystrihy a ked suknu, tak vacsinou len dlhu, ale vacsinou aj tak rifle. Ale obcas sa na mna nejaky zamera - ako aj teraz jeden znamy pred par dnami co zrazu zacal basnit o tom, aku mam dobru postavu a dobre prsia a zrazu sa chcel uz bozkavat a oblapavat. Keby ma pozval niekam na vylet tak si poviem ok, ide mu o vztah, pacim sa mu, to je fajn. Ale nie toto, to mi je neprijemne. Chcel by ma len prefiknut a ist dalej a to ma ako zenu uraza. Napriek tomu to zazivam z casu na cas stale. To by som sa fakt musela obliekat do nejakej burky jak moslimske zeny aby si ma nevsimli.

kafe

VerMarne, to by sa najprv tie "sexualne objekty" museli aj spravať ako ženy, nedaj boh ako dámy. Nerozumiem, ak sa nahodíš a chlapi potom slintaju, TY SA TOMU DIVIS?? Preco? Ved to je normalne a tak to ma byt a vdaka bohu za to. Chlap ma byt chlap a zena ma byt krasna, mila, nezna, jemna, obdivu-hodna... Tak je to normalne a prirodzene. Mňa to teší, že to tak je, že ma vnimaju aj ako krasnu, na sex vhodnu ženu.. no a? To, že môžu iba snívať je už druhá vec.. ale každopadne JA si ten obdiv vychutnávam a robí mi dobre. Ani teba nezaujíma, aký ten chlap v skutočnosti je, ty vidíš, len to, že slintá a chce sex a nič hlbšie v ňom nedokážeš objaviť. Takže, prestaň vnímať chlapov tak povrchne, ano chcu sex a sú viac vizuálne založený, rovnako ako ženy sa chcú maľovať a paradiť, aby sa cítili krásne. Ale to neznamená, že sú zlý, ani tí chlapi a ani tie ženy. Nikto ti predsa nekáže, že máš každému chlapovi podľahnúť a "dať". Veď tak sa chovaj ako lejdy, obliekaj a správaj sa tak a uvidíš aj tú zmenu, aj chlapi ťa budú ináč vnímať. Ale rozhodne si za to, že chlapi vnímajú ženy ako sexuálny objekt môžu ŽENY SAMI! Svojim správaním a obliekaním. Keby boli viac ženské a nehrali sa toľko na sexi macherky dračice, tak by ich aj chlapi vnímali ako úžasné ženy a nie len sexuálne objekty.

Agnes989

VerMarne ty si zena na spravnom mieste, si mlada, evidentne aj krasna kedze si pre vela muzov sexualny objekt ale nezneuzivas to ako poniektore, ktore si na tom zalozia karieru a zarabaju. Napriek svojej krase si aj ty raz najdes toho praveho, co pojde po inych hodnotach. Napr. moja sesternica bola vzdy krasavica, 172 cm, stihla, dokonala postava, dlhe tmave vlasy, krasna tvar. Mala ponuky robit modelku co odmietla. V 18 si nasla chlapa, ktory bol iny ako vacsina, mal dobre srdce a dusu. Su spolu dodnes, maju 3 deti, ona ma dnes o 20 rokov viac a stale je krasna a stihla, nikto by jej nehadal jej vek ani to, ze porodila 3 deti. S muzom maju krasny vztah a ziju stastne, hoci relativne skromne. Ale su spolu statni a o to ide.

Agnes989

Ale ved aj nezamestnani a bezdomovci maju casto partnerky, takze zeny o nich zjavne stoja. Dokonca aj kadejaky basman si vie najst priatelku.

Inézka

Usb vďaka.
Angelina je vzhľad dôležitý ale nie až tak ako to vnímajú muži. Niekedy ani dievča bližšie neznažia spoznať a hodnotia len na základe vzhľadu že nestojí za nič.