Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty

Príspevok v téme: Muži, prosím, prestaňte vnímať ženy len ako sexuálne objekty
VerMarne

Ahojte, mám 18 a hrozne mi vadí, ked sa na mňa niekto pozerá len ako na sexuálny objekt.

Nevadí, že môžte byť masochistka, hysterická krava, masová vrahyňa, stačí že "máš dobrý zadok, pekné kozy, namakanú postavu" a neviem čo. Prečo neviete oceniť aj niečo iné ako tvár a telo?

Neznášam to. Nikto nechce vedieť, kto som, aká som, každého dnes trápi len, kto ako vyzerá.

Všetkým mužom, kt. si vyberajú ženy len podľa výzoru prajem, aby si našli ženy, kt. chcú len ich peniaze (zlatokopky). Nič iné si ani nezaslúžite, lebo takto "dospelo" a spravodlivo si vy vyberáte ženy. Je mi z vás zle.

A nie. Nie som po rozchode ani nemám 100kg.
Neznášam tú dnešnú dobu namyslených narcistických tzv. posilkových alfasamcov, kt. si myslia, že môžu všetko, ked majú svaly. Je mi z vás zle.

Ani sa nečudujem, že sa mi páčia starší.

Mám jedného skvelého učiteľa, má asi okolo 35 a veľmi sa mi páči, ale je ženatý, takže môžem snívať. Ale takého muža ako on by som chcela.

Charizmatický, milý, nenamyslený,očarujúci, galantný, skúsený, chápavý, vnímavý, empatický, so skvelým zmyslom pre humor a nádherným úsmevom. Tak hrozne závidím (v dobrom) jeho žene - dala by som všetko za neho. Je síce v istej sekte, kt. mu káže nejesť mäso a neplytvať ničím. Má pár kusov handier, veľmi chudú postavu, ale pre mňa je tým najkrajším a najžiarivejším diamantom, akého som kedy mala možnosť spoznať. Ako nájsť niekoho ako on? Prečo takých nie je viac?

Fleur-de-lis

Sejla "Mne vadí to, že chlapi sú povrchné prasce a nikto ich za to netrestá"
ja si myslím, že my ženy ich práveže skoro celý čas tresceme a tým podporujeme ich povrchné a neúctivé správanie. Presne preto, že ich veľká časť z nás tak vidí. A ako ich tresceme? Z ich úspechu sa málokedy tešíme, rozprávame o nich ako o zvieratách, prevraciame očami skoro pri všetkom čo robia alebo z čoho sa tešia, dokazujeme im celý čas, že sme lepšie a vlastne ich nepotrebujeme... Celý čas podkopávame ich schopnosti a sebadôveru a snažíme sa nimi manipulovať. Samozrejme nie všetky sme také, ale proste chýba rešpekt z jednej AJ z druhej strany.

Problematika muži ženy je komplikovaná. Mne osobne pomohla kniha Queen´s code od A.Armstrong. O chlapoch si myslela presne to čo ty, kým ich naozaj nespoznala... A spoznať muža nie je také ľahké ako si my ženy myslíme, lebo vôbec nie sú takí povrchní. Máme predsudky a zlé skúsenosti (často na základe nedorozumenia) a nedokážeme sa na nich pozrieť neutrálne.

Sejla

Marek, ale veď ja neškatuľkujem. Ja som od začiatku písala len o väčšinovej vzorke. Ja píšem o mužských stereotypoch, ja osobne sa viem vyhnúť podobným skúsenostiam, na to som už dosť stará, aj keď samozrejme debilné reči a pohľady mi vadili počas dospievania, s tým má problém každá žena, len si už ako ľudstvo tak nejak na všetko zlé zvykáme a berieme ako samozrejmosť...

Marek_

Slobodna: to je škoda pre vás keď neveríš :) Z prsta som si to nevycucal, tak to mám :)

Sejla: mala by si sa ozaj zbaviť toho zlozvyku ala škatulkovanie :)
"Ženy robia takto, ale chlapi robia takto". Sprostosť, nikdy by som nespával so ženou s tým že na druhý deň ju proste odkopnem. Tiež by to bolo buď kamarátstvo s výhodami alebo by som sa vopred uistil že to je ok že sa po tej noci už viac nestretneme. Samozrejme toto by som sám nechcel nakoľko sex nie je pre mňa tak dôležitý že by som odrazu mal potrebu si na jednu noc nájsť dieru :D a nepochopím ženy ani mužov čo toto robia.

Sejla

Lulu presne, ako píšeš, ja v každej žene vidím aspoň v hĺbke kus dobra, i keď niektoré sú nejak zotročené médiami a sú len málo sebavedomé, preto chcú len obdiv, nieže šukať hlava nehlava. A v podstate každá žena chce byť len milovaná, len už niektoré rezignovali, alebo proste si to nepriznajú, lebo to je dnes už hrozne out.

Sejla

Slobodna, tož ja by som si na hokeji asi zožrala ruku od nudy a pivo mi nechutí, aj keď viem, že muži sú na tento nápoj citliví a nedajú naň dopustiť, takže nie som kúl keď tomu nefandím:-D Ale inak je mi to vcelku jedno.
Fleur, tak ja sa napríklad vulgárne neobliekam a tiež sa mi páčia 30 - 70te roky v móde, ale tak podľa mňa žiadna nechce pôsobiť ako šlapka, iba sa napríklad pohybuje v spoločnosti, kde ju iba takú kačicu oblečenú ako straka rešpektujú. To je potom už jej vec, že kde a s kým sa ťahá, vieme, že nie všetci na svete sú superinteligentní a nechajú sa ľahko ovplyvniť. To ale hneď neznamená, že sú kurvy a ja neviem čo... Možno sa iba boja že ich zatkne módna polícia :D Ale zase tu riešime ženy, namiesto mužov. Veď sama si tú situáciu prirovnala k vojnovému frontu :D Takže to asi nie je celkom ok. Mne vadí to, že chlapi sú povrchné prasce a nikto ich za to netrestá. Dajme tomu, že žena tiež za život má situáciu že potrebuje sex, nájde si kamoša s benefitmi, ale aspoň sa k nemu správa s rešpektom ako so seberovným, ale chlapi proste musia spávať každý týždeň s inou a potom si vypočuj tie reči napríklad ako sa o nej bavia v krčme, už som si vypočula tie chlapské reči a niekedy sa fakt čudujem čo sú to za sprosté zvery.

doubledog

najhorsi trend je obocie
vsetko ostatne este pochopim, ale fakt neviem, preco si zeny nechaju vytrhat obocie a potom si ho daju nakreslit v uplne inom tvare, vacsinou takom mimozemskom.
mna az strasie, ked to vidim