Dobrý, už vyše 2 rokov mám problémy z močením proste dlhšie čakám kým začnem močiť a niekedy mi po močení par kvapiek ujde do treniek, bol som u urológa on povedal že zväčšenie prostaty v mladom veku môžeme vylúčiť (mám čerstvých 18) je to pravda ? dá sa tomu tvrdeniu veriť ? je možné vylúčiť to ? ešte má trápi okrem močenia že pri masturbacii mám pri vyvrcholení nejak málo spermii dokonca ani nestriekam len to vytečie von, v minulosti som bol dosť veľa za PC (niesom obézni) môže s tim mat niečo spoločné? tak tiež som si vedomí toho že niesom schopný sa vymočiť keď viem že niekto je zamnov alebo nejak blízko proste viem že za to môže aj psychika začal som športovat beh a plavanie zatiaľ žiadne zmeni športujem tak mesiac hľadám nejake alternatívne riešenie žiadne operacie ani nič podobne nechcem mať
zmena stravy nastala u mna tiež pijem len čistu vodu alebo pivo snažim sa jest vela ovocia a zeleniny mäso v posledných mesiacoch už jedávam vyrazne menéj je šanca tieto problémy riešit športom? zmena životneho štylu? bojím sa že budem neplodný ked mám taketo problémy (viem že problém z močením nastal nejak v obdobý leta v roku 2012 ked som bol v chorvátsku na dovlenke može za to mechur alebo nejaký kamienok? ešte chcem napísať keď mi stojí penis tak sa nedokážem vymočiť musim silno tlačiť aby niečo vyšlo čo to môže byt ? prosím poradte ja som ako kripel ... :(
prostata v mladom veku?
1 - ano, prostata moze byt opuchnuta, zapalena a zvacsena aj v 18tich. Je to organ, ktory je velmi citlivy na nachladnutie, no a pokial sa to nelieci /antibiotika/, tak zacne rast a dojde k problemom s mocenim --- viac o teme zapalu prostaty tu vimax.sk
2 - pises, ze ti par kvaiek ujde do treniek. To moze byt ako prostata, tak problem so svalmi panvoveho dna. To bude zrejme tvoj problem, ktory zapricinilo vysedavanie za pocitacom. Svaly su slabe, zvierace nefunguju na 100%. Tieto svaly sa daju vytrenovat a cvicit cca. 10 minut denne /kegelove cviky/ -- ako na to sa dozvies tu --- vimax.sk
3 - pises, ze sa nemozes vymocit, ak mas niekoho za chrbtom. Toto nastastie nie je ziadna porucha a dokonca to tak ma viac muzov, nez nema.. S tym si hlavu netrap a chod bud na kabinku, alebo proste pockaj, aj ked to moze byt trapne.. Problem to ale nie je.