Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikoho nemas?

Príspevok v téme: Nikoho nemas?
milli11

Aj vy nenavidite otazky, "Preco nikoho nemas? Kedy sa vydas?" Mam pocit, ze niektori si myslia, ze ludia sa daju kupit v obchodoch. A zas nechcem byt s niekym, komu ide napr. iba o sex alebo nema ku mne uctu. Preco nevedia pochopit, ze nemam nikoho, lebo nikto vhodny na vztah v mojom okoli nie je? Len som sa chcela vyrozpravat, vdaka.

milli11

Mne sa stalo uz aj to, ze sa ma to opytali kamosky pred chlapcom, ktory sa mne sice pacil, ale ja jemu nie, ze preco nemam chlapa. Oni nevedeli o tom, ze mne sa paci a on sa tvaril, ze nepocuje. To bol teda blby pocit a tusim som na to vtedy ani nic neodpovedala.

Iny pripad. Pacil sa mi chlap, ale nezistila som, ci aj ja jemu. A zase, ja som sa pacila chlapovi, ktoreho som ja nechcela. Lebo bol inej rasy a mna chlapi inej rasy nepritahuju. SEm-tam si snmai akos partoi vysiel von.Sice sa s nimi dokazem kamaratit, porozpravat, ale vztah a ani nedajboze sex si s nimi ani neviem predstavit. Bol to nejaky arab alebo arabsky miesanec. Citila som sa vtedy ako medzi mlynskymi kamenmi. Na jednej strane som vravela, ze nikoho nechcem, ze ma muzi velmi sklamali a chcem byt sama, aby som od neho mala pokoj a na druhej strane som chcela toho, co sa mi pacil. Zial, on tiez pocul, co som vravela tomu druhemu, ze nikoho nechcem a viac sa nestaral.

Ale bolo to dost hnusne obdobie a nedavno sa mi stalo nieco podobne. Ja nechapem, preco si niektori myslia, ze ak zena nikoho nema, tak sa da dokopy s hocikym?

Yngvijus

presne tak, ako pisete... do mna furt moj otec v poslednej dobe "huci" ze preco nemam frajerku ten a ta uz budu mat svadbu, a dal mi radu na nezplatenie ze si mam hladat na pokeci :) ... mam 27 a par rokov dozadu som taketo nieco riesil cez pokec ale nevyslo to, a niesom presvedceny ze tadialto vedie cesta... ale nebavi ma to pocuvat v pravidelnych intervaloch, aj som mu povedal ze jeho to trapi viac ako mna... aj ked to nie je pravda ale...

Yuki

S otázkou "prečo nemáš priateľa" sa stretávam často, či je to rodina alebo okolie v ktorom sa pohybujem. Mňa len zaráža ako ľudia reagujú, akoby som bola chybná, ak im poviem, že nikoho nemám lebo viem koho hľadám, koho chcem, len som ho ešte nenašla. A odmietam byť s niekým, o kom si poviem, "tak teda s tebou by som žiť nechcela", len preto, aby som mohla odpovedať na otázku, "áno, mám niekoho". Fuj!. Občas mám pocit, že mať priateľa je povinnosť a ak nemáš tak je určite s tebou niečo zle.

jajaa

Multilevel...úplne chápem tvoje vysvetlenie a rozumiem ti. Kľudne môžeme filozofovať hocikedy, mne to nevadí. :D

MultiLevel

Jajaa, chapem :D
Ale pre mna odpoved "lebo to tak je", znaci, ze to tak je skrz vonkajsi vplyv, na ktory dosah nemam. Kdezto odpoved "lebo to tak chcem", je o tom, ze ja som si nieco zaumienila a preto to tak chcem mat :) Najma v pripade zakladatela temy je to super odpoved, lebo dovody preco nikoho nema su logicke, normalne a najma vitane pokial chce mat dobry vztah. Je to nieco co si sam vybral a ide si za tym :D Fuuu, privela filozofovania :D :D

jajaa

Multilevel...ja zas na mnohé otázky odpovedám nie ako si ty napísala, že lebo to tak chcem, ale lebo to tak je. :D podľa mňa lebo to tak je je ešte univerzálnejšia odpoveď. :D

MultiLevel

Tak ked sa ta niekto opyta nabuduce, preco nikoho nemas, odpovedz presne to, co si napisala tu....Ze nikto vhodny sa zatial neobjavil :) Ako, ak uz aj na toto budu mat ludia pripomienky, tak ich popros, nech pozeraju na svoje vztahy a neriesia teba :)
Mne nikdy nenapadlo dat niekomu otazku "preco nikoho nemas?". A pride mi to rovnako trapne ako ked som sa zasnubila a niektori sa ma pytali "a to preco?" :D Ale naucila som sa na taketo veci odpovedat "lebo to tak chcem" :) Skus byt v pohode z takychto otazok, ked budu vidiet, ze si ok, nebudu to viac riesit

caracascity

Mnohí sú vo vzťahu ako tú píšu len z povinnosti aby niekoho pred okolím mali a pritom tí dvaja ľudia sa aj tak radi nemajú len hrajú divadlo pred verejnosťou. Najmä tí násťroční to berú tak že musia niekoho mať lebo majú kamarátki a kamaráti ich. Nasilu vytvárané vzťahy aj tak nemajú dlhú budúcnosť. Len si peknej počkaj, ak ti je nejaký dobrý chalan súdený niekde tam na teba čaká. Aj keby to malo byť čakanie 10 rokov tak určite to stojí zato vyčkať a nenáhliť sa :-) Prajem pevné nervy s takými otrávnymi otázkami :-)

gregor

Nikoho nemas?Ja viem ako Vam je:)toho sa ja napocuvam...Fakt mi to ide na nervy.v praci,vonku vsade vsetci riesia preco ja nikoho nemam.co som jediny na svete?som sam lebo som.mozno som nemal stastie stretnut niekoho,mozno som bol prilis uzavrety...mozno....ale nehodlam s niekym chodit len aby okolie bolo spokojne.tiez som sa potreboval vyrozpravat.dik