Problém tam dole

Príspevok v téme: Problém tam dole
LadyD

Dovrý večer, mám taký problém. Som s priateľom 2roky... Spíme spolu asi pol roka-rok. Nebudem tu písať všelijaké omáčky a prejdem hneď k veci. Po 2 rokoch ma priateľ začal upodozrievať z nevery. Prišiel na to tak, že vraj som tam dole veľmi široká a že ma vôbec necíti a z toho vydedukoval, že spávam s niekým iným. Momentálne mám 17 rokov a je mi až trápne v 17 rokoch riešiť veci, kt. by som sa ako tínedžerka zaoberať vôbec nemala. Ja si už proste len neviem rady, viem, že s nikým iným nespávam, ale to, že som voľnejšia cítim aj ja a vôbec tomu nerozumiem... Mám diagnostikovanú endometriózu, myslíte, že to s tým má súvis? Len som zabudla dodať, že ,samozrejme, je to prvý chlapec, s ktorým spávam.

xem

vagína je elastická .. možno keby si pred tým masturbovala s robertkom a lebo čjv. s uhorkou tak by si bola trocha volnejsia ale to sa vráti po chvíli

za 1. asi ťa podvádza on
za 2. má malý penis
a za 3. kopni ho do gulí a hovor mu že ich má nejaké veliké :D

usb

mna pobavila veta "je mi trapne, ze v 17 riesim veci, ktore by som ako tinedzerka riesit nemala" :D ale to ze si este mlada na sex ti trapne nieje co?

lolol

Alechandro, ty si troll... trepeš koniny a ani nemáš tušáka, že pohlavný styk nemá vplyv na formovanie pohlavných orgánov v akomkoľvek veku.

Alechandro

a možno je problém v tom že si začala so sexom strašne skoro a si už vyšukaná. Kedže máš 17 a sexuješ už 2 roky tak od 15 si šukala s ním a kedže telo ešte nebolo na sex pripravené a stále si ešte vo vyvine tak si si to tam rozťahala predčasne. Vagínu si ešte v takom veku nemala dovyvijanú. Baby to tu už častejšie spomínali že aj keď mesačne krvácaš ale telo sa ešte vyvíja do 18tky. Nemala si ju dovyvíjanú na sex.

lolol

Môže to zmiasť, ale je to možno tým, že si chalanisko neuvedomuje, ako funguje vagína, lebo je neskúsený. Niekto by mu mal vysvetliť, že žena, ak je dostatočne vzrušená, tak sa poševný otvor môže dostatočne otvoriť a častokrát tak, že je širší, než je hrúbka penisu.

Ferino

Ak ťa upodozrieva z nevery len na základe tohoto (inak je to úplná blbosť-vagína je elastická, jedine po pôrode môže byť trošku väčšia), tak to bude robiť aj neskôr.
Od takého ruky preč.