Moj partner mi nevonia, co sa prejavuje aj v nechuti k sexu. Paci sa mi, iba ked je osprachovany. Ked chcem aby sa siel osprchovat pred sexom, neurobi to, lebo to podla neho nie je normalne. Neviem si to uzit a nepritahuje ma tak, ako ked je cerstvo osprchovany. Taktiez mi nevonaju jeho spermie a nechutia. Je to normalne??
Nevonia mi partner
Podľa mňa sprcha pred sexom je absolútne normálna. Chlap by ti mal voňať a to svojou prirodzenou vôňou chlapa. Ja som spermie asi nikdy neovoniavala :)
Presne tak. Je fajn, keď je partner voňavučký zo sprchy a ešte to zaklincuje deodorantom, či toaletnou vodou, ale prirodzená vôňa partnera je najdôležitejšia a naozaj dokáže zavážiť. Vtedy aj ten pohlavný styk je oveľa vášnivejší.
to je velmi zle. :( hovori sa, ze prave na voni sa da spoznat geneticky vhodny partner. takze by to mohlo byt znamenie, ze sa v tomto smere k sebe az tak nehodite.
takze ano, je to normalne. tu je aj jedno z vedeckych vysvetleni preco to tak je: health.howstuffworks.com (Science of Sex Appeal: Attractive Male Odor)