Ma niekto skusenost s Interklinik v BA?

Robek

Snobaren pre herecky,zbohatlikov co sa tvaria ze su nieco extra.Kto uvidi ceny horko preglgne.

Jedine co za nieco stoji je ORL lebo tam ordinuje Mudr.Sivacek(co je uplna spicka v oblasti ORL).
Mna by len zajimalo ze ako sa ludia maju dostat k dobrym lekarom ked polovica pracuje v sukromnych ambulanciach a v nemocnici sa daju zastihnut raz do tyzdna.

Katarina321

Nechala som si urobit testy potravinovej intolerancie, po tom som upravovavala svoj jedalnicek, ale stale som mala problemy. Tak som sa nechala testovat inde a vysli uplne ine vysledky (!). Tak som platila zbytocne!!!

Mimochodom, interklinik asi dlzi peniaze dodavatelom, ked uz ho veritelia zhanaju :)

interklinik.wordpress.com

LMarika

Ja som si tam dala urobit test na potravinove intolerancie, som nadmieru spokojna, pristup pani doktorky, sestriciek a aj pracovnicok na recepcii na vysokej urovni, vsetci boli mili a napomocni, test ukazal presne to, co som cakala, ale aj vela dalsich potravin a po ich vyluceni zo stravy sa konecne citim ako zdravy clovek a zmizli mi dlhorocne problemy, o ktorych som si ani nemyslela, ze by mohli mat suvislost s dlhorocnou konzumaciou nevhodnych potravin. Mozno si ho o par rokov dam zopakovat, lebo intolerancia (s vynimkou celiakie) po urcitom case dodrziavania diety u niektorych ludi moze aj vymiznut. S inymi sluzbami v ramci Interklinik skusenosti nemam, ale ak by som este niekedy nieco potrebovala, kludne by som sa na nich obratila znovu.

5.5 elsa

interklinik to sú zubári nie či aj iné,zo zubárkou skúsenosť mám kaz zaplombuje dobre , injekcie dáva veľmi dobré nič som necítila len pozor ak máš zápal tak ti injekcia účinkuje len napoly čo sa týka zubárky tak ja som bola spokojná aj keď treba viac vytiahnuť s peňaženky :) čo by som neurobila pre zdravie ....