Ahojte. Mozete mi prosim poradit, inspirovat ma, co by som si mohla bravat do skoly na prednasky jest? Ranajky budem sice ako-tak stihat a tie aj musim, lebo po ranajkach beriem lieky na cukrovku a ine este.
Ide o to, ze rozvrh mame postaveny tak, ze zaciname pred 9h a koncievat budeme okolo 16h. Prednasky mame mimo centra,uplne na kraji kde v blizkosti skoly ani ziadne gastro ci jedalen nie su, je tam iba 1.klasicky bufet.
No a nechcem zit len na bagetach a takto podobne,lebo to by som len pribrala a ja skor potrebujem schudnut. A zas aj kvoli cukrovke si nemozem dovolit prilis "hladovat" lebo potom sa mi to prejavuje blbo ohladne zdravia..
Budem rada za kazdy dobry napad, inspiraciu. Dakujem
strava do skoly na prednasky
U mna je to najhorsie s pecivom. Neviem ake jedavat,ktore je kvoli vahe zdraviu atd najlepsie. Ide hlavne o ranajky, vecere. Lebo jest bez peciva napr.sunku syry sem-tam nejake tie spisske parky a podobne si neviem predstavit. Ja jedavam vzdy k tomu vela zeleninky,ale prave k tomuto jedavam aj to pecivo. Ked jem masko so zeleninovym salatom s nejakym tym lahkym dressingom tam mi to pecivo nechyba. A ked som aj v nakupnych centrach tak sa neviem v tom mnozstve tmaveho cerealneho a pod.peciva orientovat. Kde kupujete a s ktorymi znackami vyrobkov mate dobre skusenosti?
Fleur dakujem ti. Kvoli nasyteniu si budem robievat nejake to masko a k tomu zeleninku. Lebo len z cistej zeleninky by sa tazko nasytila. A ovocia moc nemozem, mozno tak jablcka
No zeleninu ako salat, mrkvu, kalerab a podobne. Ovocie. Orechy. Avokado. kuracie prsia so zeleninou. No najma asi rozne druhy šalátov. Ak si mas moznost piect tak nejake zdravsie varianty chlebov (orechove...).