Ahoj milli11
Nekontrolovany zivotny styl (cize nesystemovy, emocny) je extrem, rovnako ako obmedzovany zivotny styl (cize nic nejem).
Z tvojho prispevku je jasne, ze povazujes za normalne jest sladkosti (toxicky rafinovany biely cukor co pred 100 rokmi bolo mozne kupit akurat v lekarni). A nie len to, ty nechapes ze druhy clovek moze mat iny pohlad .. tvoja nechapavost a odmietavost postoja druhych ludi ta nuti ich "opravovat". Chces svojej 11 sesternici nasilu "pomoct" (iba nanutit svoju vlastnu volu, to je cela tvoja pomoct) sladkostami, keksikmi, chipsami ...
Precitaj si prosim ta pozorne este raz svoj prispevo. Pomoz sebe a ked tak spravis, budes zivotu doverovat (a nie sa snazit zmenit cely svet lebo si myslis ze je zly a zle aj prichadza ..)
Dnesne deti? Riesia chlapcov, vztahy, postavy, diety. Preco chcu hned dospiet, ved detstvo trva kratko?
Deti su vysledok vychovy dospelych. Dnesna generacia ma z historickeho hladiska najvacsi pristup k informaciam, rovnako aj najvacsiu slobodu a moznosti.
Dospely nechapu ani tolko slobody (nevedia co s nou, myslia si ze zivot je obmedzenie) a s informaciami pracovat nevedia (nikdy ich totizto nemali). A este tomu aj nechapu ..
Samozrejme, ze dospely co nechape zivotu vychova dieta ani sam nevie ako, potom z toho dietata vyrastie nikto nevie co, a potom este dospely nechape, ako to z neho mohlo vyrast..Dospely sa toci v bludnom kruhu svojej zadubenosti a to iste prenasa na dieta .. Takze slepy vedie slepych do jami a ani jeden nevie preco.
Velmi ma hnevaju ludia, co svoju nevedomost prenasaju na inych...Miesto aby pochopili, ze mozog je len organ myslenia, a pouzivali ho na myslenie ... A nie na riadenie tela pod vplyvom tela a okolnosti ...
Ak chces pochopit svojej 11.rocnej sesternici, najskor s nou trav velmi vela casu, aby si spoznala jej pritomny svet. Ked ti bude doverovat, odhali ti svoj svet minuly.
Tymto ziskas akurat informacie o NEJ.
Nasledne by bolo fajn porozumiet fyzickemu fungovaniu tela, fungovaniu psychiky, co je to duchovno..potom by ti bolo fajn porozmiet zivotnym cyklom (cykly geopoliticke, rocne, transakcna analyza, biorytmy).
Ked si tymto prejdes, uz nebudes vraviet "ja jej nechapem", ale "chapem svetu, a chapem aj jej-rozumiem aj dobremu, aj zlemu, a rozumiem ze aj nerozumiem".
Vela lasky a porozumenia Vam prajem milli11.