Ahojte, chcel by som sa vas spytat, ako to funguje u psychologa. Neviem ci ho potrebujem, len viem ze uz nezvladam tieto depresie a pocit beznadeje. Mam sice vela kamaratov a kamaratiek, ale vsetci ma poznaju ako vysmiateho veseleho cloveka, ktory nemal nikdy ziadne problemy. Poznam ich reakciu pri vaznom rozhovore, bola by asi taka \"kasli na to, svieti slnko, daj si pivko\". Ale toto to neriesi. Stratil som moc blizkeho cloveka a nedokazem na nic ine mysliet. Mozem robit cokolvek, byt kdekolvek. V praci sa nesustredim, uz 3 mesiace som poriadne nespal. Nechuti mi jest. Jednoducho som kopka nervov. S depresiou sa prebudzam, s depkou zaspavam. Prosim poradte nejake lieky, alebo ako sa tychto stavov zbavit? Dakujem Tomas
Som psychicky na dne
Prepac zle som sa vyjadril, ona nezomrela. Je stale ziva. Problem je v tom, ze ja nedokazem na nikoho ineho ani len pomysliet. Som uz z toho uplne zniceny, mne ju pripomina uplne vsetko. Neviem sa vymanit z depresie, neviem zabudnut. Navonok mozno vyzeram ze je vsetko OK, ale vnutro mi rozoziera neuveritelna uzkost.
Tomas so stratou velmi blizkeho cloveka ma skoro kazdy skusenost a kto nema tak ju bude mat.Je to strasne, pocity sa ani nedaju opisat a kazdy to musi pretrpiet.Ak budes na neho stale spominat, bude vecne zivy.