Mám nového priateľa, sme na začiatku vzťahu ale poznáme sa takmer rok, obaja máme 21. Nedávno sme spolu prvý raz spali. Priateľ sa však pri sexe ani raz zatiaľ nespravil. Poprvé sa čo-to popilo tak som to pripisovala alkoholu. Ja som sa vtedy spravila 2x, trochu ma mrzelo že on nič..inokedy som to naňho skúšala ráno orálne, všetko šlo super kým som sa ho nespýtala či to robím dobre a ako sa mu to páči. Nič mi nepovedal iba ma pretočil na chrbát a zrazu sa chcel hrať on. Nerozumiem prečo ma to nenechal dokončiť. Neskôr som sa ho pýtala a nechcel sa o tom rozprávať. Prečo? Viem že pred 8 mesiacmi sa s ním rozišla priateľka, boli spolu 5 rokov a hrozne ju miloval, veľa sme sa o tom rozprávali keď sme ešte neboli spolu. Môže to súvisieť s tým že ju ešte stále miluje a nedokáže sa uvoľniť pri inej? Viem že tam môže byť stres, únava..ale hlavne, prečo sa o tom so mnou nechce rozprávať?
prečo sa neurobí?
..moze ak ju stale miluje moze to mat na nho urcitu psychlogickú újmu. napriklad ja som si včera kúpil novy telefon a som s nim spokojny ako chapes. takze podla toho co pises, by som ho mal asi vymenit za novsi typ