Mám také biele pupáčiky na penise su pod žaludov a je ich asi 20 ale neviem čo to môže byť.Prosím poradťe mi.
biele pupáčiky na penise
caute, chodte radsej k lekárovi a modlite sa aby ste nemali "condylomata" . Potom to môže byť ešte !Hirsuties papillaris" a stým sa nedá nič robiť, ale hlavné je, že to je neškodné. Je to normálne tukové väzivo a malo by vekom zmiznuť. Niekde som čítal, že nejaký chalan si to stále natieral kokosovým olejom (cez den, pri sexe, mastur. ... atd) a zmizlo to. Ono keby ste sa dali obrezať tak to zmizne za krátky čas, lebo ked je to vo vlhkom prostredí tak sa to tam drží. to sú moje poznatky. a nebojte, v tme to ženy neuvidia ked nejaku zbalite na discotéke, a frajerka si zvykne :D drzte sa
Kukoc mam to aj ja.
A tiež neviem čo to je ...Ako sa vola ten krem ?
Moze to byt fordyce's spot. skus si to hodit do google. je tu uplne bezne, neskodne, fyziologickeho pôvodu. ak to nie je to, tak radsej navstiv urologa
ale súvelmi malé a nedá sa s nich nič vitlačiť ale nebolia ale ja som sa chce opýtať že čo to môže byť
Podobne ako ked my baby mame mykozu..chod do lekarne alebo lekarovi daju ty na to krem