Ahojte. Dnes som bola v škole a stal sa mi hrozný trapas. Vždy ked čítam nejakú svoju prácu, tak sa mi trochu trasú ruky.
Všimla som si, že vždy ked čítam o niečom, čo mám rada alebo o osobe, kt. zvlášť obdivujem, alebo ked chcem podať čo najlepšiu odpoveď, tak sa mi hrozne trasú ruky - vyzerá to ako keby som s tým papierom, z ktorého to čítam, zvádzala súboj.
Minule som čítala o mojom obľúbenom spevákovi a začali sa mi tie ruky hrozne, ale že hrozne triasť. Mala som šťastie, že som mala hrubý zošit, tak to bolo aspoň tým tlmené.
A presne toto sa mi stalo dnes. Lenže už som nemala hrubý zošit, ale len jednu A4. Bolo to o stvorení sveta, človeka a vesmíru. Keďže som veriaca, tak som išla čítať svoj názor, kt. bol o Bohu, kt. samozrejme obdivujem a mám rada. V triede mám väčšinu ateistov, kt. už od prvej chvíle ako som sa postavila zo stoličky mali arogantné poznámky, čo ma ale neodradilo.
Vnútri som nebola vôbec nervózna, ani hlas sa mi vôbec netriasol, bola som hrdá, že idem povedať niečo o Bohu, len tie ruky ma vôbec neposlúchali. Bolo to trápne a bolo mi z toho aj smutno, že si nedokážem obhájiť svoju vieru a názor bez trapasu. Skončilo to tak, že učiteľka ma posadila za katedru a čítala som to odtiaľ.
Okrem toho, hocikedy ked sa mi stane trapas, ma to dosť dlho trápi. Ako ste na tom vy?
Prosím Vás, existuje niečo ako prekonať tento zlozvyk s trasúcimi sa rukami?
Ďakujem za odpovede