Každému som ukradnutá, prečo? Cely den mi nikto nezavolá, nikomu nechýbam som stale sama, mam 17..ani v škole sa s nikým nerozprávam
Každému som ukradnutá
úplne jak ja, ale ja mám 19. Cítim sa strašne sama :( a ešte k tomu dnes to upršané počasie. Cítim z toho takú prázdnotu. Jak som tento rok skončila strednú tak sa všetko pokazilo. Aj som si tam našla veľa kamarátov aj jednu úplne skvelú kamarátku, ale už sa ani nestretávame keď už nechodíme do školy aj by som chcela ísť s ex spolužiakmi von a hlavne s tou kamoškou, ale čo ja viem neviem čo mi v tom bráni. Asi si neverím. Veru najhoršie je keď človek nemá priateľov. Vlastne ich ani veľa netreba. Stačí jeden dobrý kamarát na život a na smrť.
Niesi sama aj ja som mala také obdobie..skús sa viac poobzerať možno sú tam ľudia o ktorých ani nevieš aký dobrí kamarati môžu byť :) ak chceš môžme si písať nechaj tu email a myslim že viac ľudí sa ti ozve..možno aj v okolí tvojho mesta ;)
Vidis uz su tu traja ludia..napiste si zistite si svoje facebooky a nove kamaratstvo moze zacat
Ja som ukradnutý viac menej aj sám sebe, čiže nie si na tom až tak zle...
A čo Ti bráni niekomu napísať tu je kopec ludí ktorý su sami tiež si nemaju s kým písať tak vela štastia :-)
Ja mam 28 a som na tom rovnako.
Ako keby som to ja písala ešte aj vek sedí