Moc citlivy?

Príspevok v téme: Moc citlivy?
Dilin0

Chcem sa opytat ci je normalne ak je chlap trocha viac citlivy, ze ma napriklad rozplace film alebo aj nejaka rozpravka ked je taka tak vie dojat az k slzam ze fakt len malo chyba aby sa tu spustilo..ked sa tak nadtym zamyslim pride mi to smiesne.. . ci je toto normalne?co si o tom myslite?a co si o tom myslia zeny ked chlap takito?a zmenim to vobec?

Dilin0

so mnou pohreby nic nerobia...som normalny,asi ako v kostole...mozno preto ze este nikto blizky mi neumrel..ale je pravda ze uz len myslienka na to ze by moja mamka zomrela (nedajbože) je velmi silna premna...a raz sa mi stalo ze som vstal a plakal som (taky sen zly)...

NO2

Ja necítim ani potrebu byť tak konformní ako väčšina. No, ale keď vám je tak dobre, tak čo mňa je do toho. Najlepšie na tom je to, že takú potrebu pociťujú aj ľudia, ktorí sú na liečení. Aspoň tam by sa mohli uvoľniť...
A len na margo, hoci mi to už je fakt ukradnuté, by ma zaujímalo, prečo si mi odporúčal psychiatriu kdesi v Norimbergu???
www.youtube.com
You know you are right.

baroDilonoKá

Ja neviem prečo, ale ja sa pohrebom vyhýbam, lebo mi to príde dosť smiešne. Viem je to otrasná reakcia, asi to súvisí so stresom.

B.Z

Nie, chlapi nemajú čo revať.Ja revem len na pohreboch.

Nech si vrávi kto chce čo chce, ženy nemajú rady urevaných trtkov.

Xba

To je úplne v poriadku, aj my si niekedy s priateľom poplačeme :) niekedy mu aj slzička skôr vyhrkne ako mne ;) a to máme okolo 30rokov.. proste to prežívame spolu a nevidím na tom nič zlé

zuzi74

Tak nad tym filmom by som si isto aj ja porevala a vobec by mi nevadilo keby aj moj partner. Prave taketo filmy o chorobach ma vedia dostat.

Sejla

Dilin0 ten film som nevidela, ale podľa obsahu je to prvotriedna emocionálna vydieračka, takže je to v norme asi.