Čaute, prosíím pomôžte mi niekto. Pod jedným z malých pyskov sa mi spravila taká výrážka. Okrem toho, že je to tam začervenané ju vôbec nevidno a cítiť ju len na dotyk. Neviem, či ide o bradavicu herpes alebo sa mi natrhol malý pysk. Viete čo by to mohlo byť a aký voľno predajný liek na to použiť? Naozaj potrebujem pomoc, kedže u gynekológa som ešte nikdy nebola a mám z neho strach.
Bradavica, genitálny herpes alebo čosi iné?
ak sú to genitálne bradavice, tak je to možné, že samo od seba to zmizne, ale v krvi vírus ti ostane navždy a môžeš nakaziť partnera v budúcnosti, ide sexuálne prenosné ochorenie
ahojte, bradavica (ci co to je) tam dolu, zvykne zmiznut po case aj sama? bojim sa, ze to ziletkou pri holeni poskodim a roznesie sa mi to vsade.. je to take mini, ze keby s tym idem na gyndu, rovno ma poslu na psychiatriu a odstranovat to gynekolog tak-ci tak asi nebude, skor nejaky kozny a toho by som chcela uchranit od tolkeho vzrusenia. zrejme v lekarni by na to aj nieco bolo, aj ked som dost skepticka ku vsetkym volno predajnym liecivam.
najak ma to neobmedzuje, partnera nemam a dlho nebudem mat (nikto sa na nej teda nebude rehotat snad), ale strasne by som si priala, aby to odislo, tak jak prislo same od seba.
bola si? mam nieco podobne nikdy som to nemala a nemam ani z coho mat... akurat tak stresy nervy...
Ako ti ma niekto poradit, ked to nikto tu na fore nevidi a triafat nejake maste a vodicky.