Bradavica, genitálny herpes alebo čosi iné?

Príspevok v téme: Bradavica, genitálny herpes alebo čosi iné?
pssst

Čaute, prosíím pomôžte mi niekto. Pod jedným z malých pyskov sa mi spravila taká výrážka. Okrem toho, že je to tam začervenané ju vôbec nevidno a cítiť ju len na dotyk. Neviem, či ide o bradavicu herpes alebo sa mi natrhol malý pysk. Viete čo by to mohlo byť a aký voľno predajný liek na to použiť? Naozaj potrebujem pomoc, kedže u gynekológa som ešte nikdy nebola a mám z neho strach.

tasty

ak sú to genitálne bradavice, tak je to možné, že samo od seba to zmizne, ale v krvi vírus ti ostane navždy a môžeš nakaziť partnera v budúcnosti, ide sexuálne prenosné ochorenie

bradavica

ahojte, bradavica (ci co to je) tam dolu, zvykne zmiznut po case aj sama? bojim sa, ze to ziletkou pri holeni poskodim a roznesie sa mi to vsade.. je to take mini, ze keby s tym idem na gyndu, rovno ma poslu na psychiatriu a odstranovat to gynekolog tak-ci tak asi nebude, skor nejaky kozny a toho by som chcela uchranit od tolkeho vzrusenia. zrejme v lekarni by na to aj nieco bolo, aj ked som dost skepticka ku vsetkym volno predajnym liecivam.
najak ma to neobmedzuje, partnera nemam a dlho nebudem mat (nikto sa na nej teda nebude rehotat snad), ale strasne by som si priala, aby to odislo, tak jak prislo same od seba.