Meska mi menzes a ja neviem preco

Príspevok v téme: Meska mi menzes a ja neviem preco
1dievča

Dobry, chcela by som radu od dievcat lebo neviem nacom som.
7. az 8. septembra som mala dostat menses a dnes je 11 a jeho nikde. Nechapem co sa deje. Doteraz som to mala pravidelne ako hodinky. Cyklus mam tak 28 az 31 dnovy ako kedy. Neberiam ani hak, ani ziadne lieky neuzivam, ani tehotna niesom lebo priatel je uz styri mesiaci mimo slovensko takze tehotna niesom. Nemam ani len priznaky ako pred menzesom ako bolestive a napate prsia. Mam len obcasne bolesti brucha ale najma na pravej strane akoby ma nieco tlacilo. Mala som zistenu cystu pred dvoma mesiacmi a bola velka 2.3cm. Nerobila ziadne tazkosti a menzes som mala pravidelny. Tak z coho mi to meska? Co mam robit? Nechce sa mi ist k lekarke lebo co ak mi nieco zisti. Moze to byt z citron. stavy lebo v posledny tyzden som pila jej trosku viac som nechcela ochoriet a moj mladsi brat bol chory tak som preventivne dusila citron. stavu do caju. Je to od toho? Moze mi citron takto posunut menzes? Prosim vyjadrite sa niekto lebo neviem co robit. Stale nosim so sebou do prace vlozky aj tampony keby to prislo a stale nic. Z coho je to? Diky za odpovede.

bazalka

Ahoj, ja som mala niečo podobné. Vždy mi menzes chodil presne a potom mi začal haprovať. A nakoniec bola príčinou cysta. Už bola dosť veľká a kvôli nej som nemala menzes. Takže ja by som ešte nejaký čas počkala a keď nič, tak k lekárovi.

Slobodna

Máš pravdu, to že si budeš nalievať víno bude tvojím rodičom čudné ale to, že si nedostala menzes určite nie.
Týždeň sa pozeráš ako z teba niečo čudné vyteká, potom sa opýtaš na nete a je to ok? Takto sa ťa spýtam - chceš mať raz deti? Ak áno, staraj sa viac o svoje ženské zdravie.

1dievča

Slobodna, vino doma nemam a kedze zijem s rodicmi, tak by im bolo divne, ze preco si bezdovodne nalievam vino, este by ma obvinili z alkoholizmu :) My si nalievame vino len ked sa nieco oslavuje alebo pride navsteva. Jedine zeby som niekoho zavolala vecer na vinko :)
Mna trapi najma to, preco mi to doteraz chodilo pravidelne a zrazu taka pauza.
Este som zabudla uviest, ze uz asi tyzden zo mna vychadza nieco take mazlave zltkaste. Neviem vytok to asi nieje skor to vyzera ako ked mam ovulaciu az nato, ze nieje to belavopriesvitne ale zltkaste. Raz za cas to zomna vychadza v takom mensom mnozstve nie velmi. Co to moze byt? Nemam ziadne ine tazkosti. Svrbenie ani palenie. Kamaratka mi povedala, ze je to vraj normalny vylucok posvy. Je to tak?

Slobodna

Príčin to môže mať viac - ak nie si tehotná, tak ďalšou príčinou môže byť stres ale aj ten citrón, nakoľko citrón sa užíva aby si si menzes oddialila alebo zoslabila krvácanie. Daj si večer dvojku červeného vína, ak nepomôže, choď k dr. vždy lepšie vedieť na čom si.