Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nestastna

Príspevok v téme: nestastna
ella9

V skole sa ucim na jednotky a potom ma kazdy berie za biflosku (nemyslim si, ze som nudna osoba)a nebavia sa so mnou, ja mam z toho pocit menejcennosti, uzavriem sa a mam problem s odviazanim sa...Hoci mam par ,,kamaratok\", ale nedavno som zistila, ze su falosne a mna len vyuzivaju a vyzivaju sa v tom, ze ja takmer nikam nechodim, nemam priatela... napriklad aj vcera mi moja byvala naj kamoska napisala: a inak chodim s adamom, len som ti to zabudla povedat(moj idol) Myslim si, ze si takyto osud nezasluzim... neviem, co mam robit, som velmi nestastna

ella9

mam 15, ale prihovorit sa niekomu mi robi problemy, mam nizke sebavedomie a mimo skoly mam kamosky, ktore maju 17-19 a neviem, ci by to islo... skusit mozem, ale ja sa bojim odmietnutia

bubinka

moja, absolut si nerob z toho hlavku, vazne:) na strednej je to vzdy take divne :) ale na vyske to je uz pohoda, ludia su dospeli, nie take deti...beru uz veci inak :) pocuj vsak chodievaj von, ma shadam aj nejake kamosky mimo skolu, tak sa stretavaj s nimi...alebo si najdi kamosku cez net :) a snou chodievaj von...alebo chod do nejakeho tanbora,....neviem, kolko mas rokov, a tam si najdes furu kamosov :)