nestastna

Príspevok v téme: nestastna
ella9

V skole sa ucim na jednotky a potom ma kazdy berie za biflosku (nemyslim si, ze som nudna osoba)a nebavia sa so mnou, ja mam z toho pocit menejcennosti, uzavriem sa a mam problem s odviazanim sa...Hoci mam par ,,kamaratok\", ale nedavno som zistila, ze su falosne a mna len vyuzivaju a vyzivaju sa v tom, ze ja takmer nikam nechodim, nemam priatela... napriklad aj vcera mi moja byvala naj kamoska napisala: a inak chodim s adamom, len som ti to zabudla povedat(moj idol) Myslim si, ze si takyto osud nezasluzim... neviem, co mam robit, som velmi nestastna

ridick

ja som nemyslela ze len ludia s vyskou su o nieco lepsi, ma kopu kamaratov aj takych co nemaju ani maturitu a su fajn, ono je to asi skor o tom ze uz su dospelejsi, uz sa neposmievaju z druhych a nerobia take blaznovstva ako studenti na strednych skolach

riddick

:D :D
Ja nemam vysku(hotelku), no mam takehoto kamosa akych si opisovala. Skoda ze len jedneho. A pri tych baroch a tom vsetkom spoznas haaaldu ludi. A celkom zaujimavych.

lenik1111

tes sa na vysku - pre mna to boli najlepsie roky zivota, ja tiez studujem externe ale vzdy som sa strasne tesila ze mozem ist na vikend do skoly (myslim tym na partiu super ludi ktori sme sa tam zisli), strasne ma to zmenilo, tam su uplne iny ludia, ludia co chcu v zivote nieco dokazat, ich slovnik sa nesklada iba z nadavok ale dokazu sa bavit o hlbokych veciach a banalitach zaroven, vedia sa super bavit a nepotrebuju sa pritom spit do nemoty. Ale je dvolezite aby si aj ty trochu prekonala samu seba a naucila sa zapajat do kolektivu, taky dobry trening je napr. organizovat si stretnutia napr. cez internet (aj ked pritom si treba davat sakramentsky pozor s kym sa stretnes a najlepsie to nejako poistit)

fraisee

no v prvom rade musis byt ta, co sa angazuje, nik sa nebude za teba prihovarat, sama musis byt aktivna. ukaz co v tebe je. a inac ked nebudes chodit von, nikdy priatela nestretnes, nemas sa preco citit menejcenna, neexistuje clovek, ktory by mal pravo sa nad teba povysovat.

=o)

lenik, citam si svoj zivotny pribeh..=o) ...na strednej som mala kamaratky, niektore z nich su dokonca mojimi skvelymi kamaratkami aj dnes... ale strednu som prezila ako poslusne tiche dievca, co sa na chalanov len pozrelo, usmialo a povedalo si, kasli teraz na to, pekne sa uc...budes mat fajn znamky, dostanes sa na skolu a mas to v suchu, a tak to aj bolo, kvoli prospechu som bola prijata na VS, dokonca na taku, kde je velmi vela chalanov, medzi nimi som nasla nesmierne vela super ludi a kamaratov a to rozneho veku, nakolko studujem externou formou, chalani maju o mna zaujem, aj v radoch spoluziakov mam vela napadnikov, a poviem ti, je to tym, ze sa viem s kazdym pekne porozpravat... nechcem sa chvalit, len ti chcem ella tymto odkazat, nebud smutna, ludia sa menia, to ako sa spravas, je fajn, lebo si si stanovila prioritu ako aj ja pred rokmi, pekne skoncit skolu a dostat sa na VS...a to ostatne prislo samo...tym, ze som sa zrazu obklopila ludmi, co su ludia, co nemyslia len na to, ako si uzit vzdy s novym chlapom na diske, pripadne poriadne prepit volny vikend..zrazu som sa ocitla medzi ludmi, co maju ine uvazovanie a pri ktorych som nemala problem zabyvat sa..=o)...takze hlavu hore moja, cely zivot mas pred sebou...a to, ze sa teraz citis sama, je sposobene len tym, ze nepatris do partie, v ktorej sa prave nachadzas...takze hlavicku hore, usmev a bude lepsie...drzim palceky..=o)

lenik1111

no ahoj, aj ja som mala podobny osud v tvojom veku, dnes mam 24 a je to uplne ine, kazdy z toho vyrastie. Vtedy sa so mnou nikto nechcel kamaratit bola som sama, mojou kamaratkou bola len sestra a sesterka a ziadny chalan sa na mna ani nepozrel. Na strednej som uz mala viac kamaratok aj ked nie vsetky boli ozajstne kamosky a vysoka bola najlepsia, uzasni ludia, taki na ktorich sa mozes vzdy spolahnut a vela fajn ludi som spoznala aj vdaka netu. Tiez som bola volakedy dost ticha no dnes je to uplne inak podaktori sa obcas stazuju ze im vkuse skacem do reci a nenecham ich rozpravat. Neboj chce to len cas, a ber to tak dobre znamky ti pomozu sa dostat na dobru skolu a tam mozes spoznat zaujmavych ludi ale predovsetkym nieco v zivote dokazat - "budovat si karieru"

bubinka

trdlo, nicoho sa neboj, ide o teba, o nci ien, vsetko ti moze byt ostane jedno, ked chces byt stastna a netrapit sa v samote, tak nevahaj a hned nejakej zavolaj a bez s nou von:) a radim ti, chod ce leto do nejakeho tabora, aj k moru a tam si najdes vela kamosov, hlavne teda nekecaj o sebe co sa tyka skoly,a bude vse fajn :))